SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP // VIDEO Încă un motiv de mândrie pentru Simona Halep » Ciocnirea incredibilă cu Angelique Kerber de la Australian Open a fost desemnată partida anului în WTA!

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 10:35

Simona Halep, locul 1 în clasamentul WTA, a fost recompensată cu o distincție importantă din partea site-ului oficial al WTA.

Partida lui Halep cu Angelique Kerber, 2 WTA, din semifinalele turneului de la Australian Open din acest an, a fost desemnat cel mai frumos meci de la un Grand Slam din 2018.

Simona Halep s-a impus atunci cu 6-3, 4-6, 9-7, după un meci de senzație câștigat după ce a salvat în prealabil două mingi de meci. Halep s-a calificat atunci în prima finală a carierei la Australian Open, pierdută în fața lui Caroline Wozniacki, 3 WTA, scor 6-7, 6-3, 4-6.

În TOP 5 al meciurilor din 2018, Halep apare și pe locul 4, în înfrângerea cu Su-Wei Hsieh, 28 WTA, din Turul III de la Wimbledon, 6-3, 4-6, 5-7. 

Vezi și: Declarații emoționante ale Simonei Halep de 1 decembrie: "Să mi se cânte imnul la Roland Garros a fost cel mai frumos moment din viața mea" » A anunțat un obiectiv URIAȘ

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
429038337266317
Dan Constantin Petre  •  01 Decembrie 2018, 13:34

Ciocnirea este un termen care nu-si gaseste locul in acest articol. Tenisul este prin excelenta un sport al elegantei nu numai a costumatiei ci si al comportamentului. La incheierea partidei fetele isi vorbesc si se saluta cu eleganta. Ceeace a facut Serena constitue o exceptie profund regretabila

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close