SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP. VIDEO // Multipla campioană de Grand Slam s-a dat cu capul de masă și a acuzat-o pe Halep de lipsă de profesionalism: "Nu poți spune așa ceva!"

FOTO: Captura @BBC
FOTO: Captura @BBC

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 16:42

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a fost eliminată în turul 3 de la Wimbledon de taiwaneza Su-Wei Hsieh (32 de ani, 48 WTA) scor 6-3, 4-6, 5-7. Legendara Martina Navratilova, 61 de ani, a contestat vehement explicațiile înfrângerii oferite de Simona.

Una dintre scuzele aduse în discuție de liderul WTA a fost lipsa partidelor de pregătire pe iarbă. "Faptul că nu am avut un meci oficial până la Wimbledon a fost un minus. Dar nu puteam să le fac pe toate. Am ajuns până în finală la Roland Garros, iar de atunci a trecut ceva timp. Am încercat să îmi ajustez jocul, dar nu a mers aşa cum voiam", a precizat Simona.

Martina Navratilova nu și-a putut ascunde dezacordul, dându-se literalmente cu capul de masa din studioul BBC în complexul de la Wimbledon.

Întrebată dacă poate înțelege aceste motive, multipla campioană de Mare Șlem a fost vehementă: "Nu poți spune asta! Ai avut 3 săptămâni la dispoziție pentru a te pregăti. Înainte aveai doar una. Înțeleg că timpurile s-au schimbat, sunt mai multe cereri din partea sponsorilor. Dar chiar așa?! Repet, sunt 3 săptămâni. Ia-ți vacanță una, apoi revino și pregătește-te pentru turneu. Trebuia să fie relaxată, în schimb mi s-a părut mai emoționată ca niciodată".

Vezi și: Dubla aproape imposibilă: doar 7 jucătoare în 50 de ani » De ce eliminarea Simonei Halep de la Wimbledon nu e un șoc

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
ray51
ray51  •  11 Iulie 2018, 11:14

O fi pierdut si Navratilova ceva techini, cine stie. Nu vezi c-o spune cu naduf, mai-mai sa-si sparga capul...

2009930469293154
Oana Popescu  •  10 Iulie 2018, 16:02

Era bine daca isi spargea capul,barem...de ce nu a comentat la fel de"frumos"cand au fost eliminate celelate jucatoare de top?!

306640699727631
Nae Ionescu  •  10 Iulie 2018, 10:12

mai tot timpul romania a avut oameni care au inceput ceva si altii au finalizat. toate dedesupturile acestei halep vor iesi cindva. eu as putea spune de pariuri. orice este posibil si mi s-a aprins steluta pe cind am citit ca titi ionescu zis tiriac a invatat-o sa joace la pariuri unde ar fi pierdut o avere. totul este posibil. lipsa de eductie face ca maiestria sau inclinarea intr-un joc sa iti aduca limite mai rpede decit crezi . da cu mentalul poti depasi multe lacune in jocul tau. din pacate provinciala din constanta are o singura idee. banul. si bani are ca si l-a dorit. tatuca la machidoni este sef iar femeia sluga. asa ca sa nu se lase si sa mai produca ceva. altcumva daca este adevarat ce spune trebuia sa stea acasa sa nu mai mearga pina la londra. speculatii sint multe si asta o salveaza pentru ca ea mai mult de atit nu poate... vrea sa fie fata normala am inteles. nimic mai simplu sa se angajeze la apaca sa manince la varice si sa foloseasca autobuzele si troleibuzele.. si va vedea ea cum e cu normalul. in rest merita asa de distractie sa mai vezi un meci doau... dupa care schimbi. va fi invinsa. daca ajunge in finala este sarbatoare nationala. asa ca acum ma gindeam ca a lui FIREA sa vina sa ii ia cheia ma-sii si sa-i dea un lacat.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează