SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep vorbește deschis despre persoana care i-a schimbat viața: "Este grozav! Sunt mai fericită și zâmbesc mai mult"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 08:53

Simona Halep, locul 1 WTA, a vorbit despre persoana care spune că a avut o importanță în succesul de la Roland Garros și în jocul extraordinar din ultima perioadă, psihologul Alexis Castorri. 

Americanca Alexis Castorri, 65 de ani, colaborează cu Simona de doi ani.

"Este grozav să ai pe cineva cu care să vorbești și care să îți dea idei despre cum să rezolvi anumite probleme. Te face să te accepți așa cum ești când ai o ratare. Mă bucur mult mai mult de ceea ce fac acum. Văd totul altfel acum. Sunt mai fericită și zâmbesc mai mult. Acum viața e frumoasă!

Cred că am luat educația de acasă. Am părinți grozavi, care m-au educat să fiu o persoană bună și să lupt pentru șansele mele. M-au făcut să cred că sunt capabilă să realizez lucruri mărețe", a declarat Simona Halep pentru Tennis Channel, citată de ziare.com.

De-a lungul anilor a lucrat cu Ivan Lendl, Kevin Anderson și Andy Murray, fiind unul dintre cei mai apreciați oameni din domeniu. Pe Kevin Anderson, finalist în 2017 la US Open, Castorri l-a încurajat să țipe "Come on" în fața oglinzii, iar lui Lendl i-a recomandat yoga și aerobic.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
bulletproof
bulletproof  •  20 Iunie 2018, 16:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  20 Iunie 2018, 13:50

Doamne, ce "lupte" au mai dus unii participanti la traficul pe net - printre care si eu - cerandu-i Simonei si staff-ului sau sa inceapa o colaborare cu un psiholog!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  20 Iunie 2018, 12:37
Postat de Nae Ionescu pe 20 Iunie 2018, 09:59

ma rog. am observat ca ai abandonat cruciulita de la git. un crestin adevarat asa cum se spune ca sint machidonii nu mai exista decit in basme. banul ii timpeste pe toti. doctori psihologi? foarte bine daca nu te poti ajuta. apoi esti cam singurica fata de celelalte tenismene. doar muguruza se pare ca... este in sucul ei singura. vei avea trofee , bani de care nu vei dormi ca le vei duce grija insa nu vei avea fericirea omului simplu. vei fi obsedata ca se vor uita la tine doar pentru bani. daca nu are nimic va fi prea saracie. daca va fi bogat da bine la taxe. oricum va fi fericirea te va ocoli din cauza bogatiei pe care o ai. te-ai mutilat ai facut tot ce si-au dorit parintii si ai ajuns acolo. ei si ? tu crezi ca sint multi care rivnesc la viata ta sau a celor cu bani multi? ce ai cerut ti s-a dat . poate ca realizeaza ceva oameni care au vazut in tine copilul pe cind sarutai cupa si o aveai cu tine. nu cred ca atunci te-ai gindit la bani. dar dupa .... da. sint multi care se schimba c ind au bani. la tine este mai usor pentru ca esti sub dictatura parinteasca. dar nu vei hotari singura si asta nu va fi bine. asa este la machidoni. pina atunci bafta!

Da, asa se vede cant esti de "crendicios", cu purtarea crucilor la gat, in masina, prin casa, facut zeci de cruci, etc. In rest, cred si eu ca "zambesti mai des" cand ai cateva milioane in cont, e firesc. Noroc ca sunt milioane muncite nu furate ca la altii. Da, la fel de "credinciosi".

Vezi toate comentariile (7)
Comentează