SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

Simona Halep vorbește despre accidentarea ei și își asigură fanii: ”Voi juca la Cupa Fed!”

Simona Halep a pozat alături de simbolul campaniei
Simona Halep a pozat alături de simbolul campaniei "Fii inima lor pe viață!" // FOTO Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 16 februarie 2017 00:00

Simona Halep spune că accidentarea la genunchi e prima serioasă pe care a avut-o în ultimii ani, adăugând însă că nu o va reține să evolueze contra Marii Britanii.

De când a revenit de la Sankt Petersburg, unde nu a putut duce până la capăt decât un meci, Simona Halep a intrat într-o altă rutină. Aparte de cea competițională. Este rutina medicală la care o obligă accidentarea la genunchiul stâng.

Apărută anul trecut, în timpul Turneului Campioanelor de la Singapore, s-a manifestat din nou la Australian Open și continuă s-o deranjeze pe jucătoarea română.

"Este o perioadă grea pentru mine, e prima dată când am o accidentare adevărată. În trecut am mai avut, dar minore", a explicat ea. "Acum este o accidentare mai mare, dar nu gravă, pentru că nu sunt aproape de operație".

Fizioterapie și exerciții

Halep a adăugat că este vorba despre o inflamație, care are nevoie de timp pentru recuperare. "Nimeni nu poate să-mi spună când voi fi aptă sută la sută, eu fac însă tot ce pot pentru a-mi accelera recuperarea. Aceasta constă în pauză și tratament, mai exact fizioterapie și exerciții zilnice pentru întărirea mușchilor de lângă genunchi. Acum mă gândesc să prelungesc pauza până mă voi face bine, însă nu știu ce va fi".

Simona are programată revenirea la primul turneul Premier Mandatory al anului, Indian Wells, la începutul lunii martie. "Mai e destul timp, dar vom vedea cum evoluează lucrurile".

Indiferent de ce se va întâmpla, ea este decisă să fie pe teren la întâlnirea de Cupa Fed din aprilie, barajul pentru Grupa Mondială II contra Marii Britanii. "Cu siguranță voi juca, și dacă nu îmi trece genunchiul. Îmi doresc foarte mult să fac parte din echipa României", a încheiat Simona.

Inimă pentru copii

Ieri, Simona Halep a participat la un eveniment de promovare a campaniei «Fii inima lor pe viață!» a asociației Salvați Copiii România, care susține copiii născuți prematur și căreia i s-a alăturat de 3 ani.

"Mi-am dorit foarte mult să fac parte din această campanie pentru că iubesc foarte mult copiii. Vreau să-i ajutăm pe toți cei care au greutăți la naștere pentru a avea apoi o viață sănătoasă", a spus numărul 4 WTA.

"Sper ca fanii mei să se alăture campaniei și să dăm toți un "love" pe Facebook pentru a strânge cât mai mult fonduri pentru această cauză". 43 de maternități au fost dotate anul trecut cu incubatoare și alte echipamente medicale ca urmare a campaniei.

"A fost foarte greu să stau în tribună cu Belgia, așa e când ești spectator. Le felicit pe fete chiar dacă nu au câștigat, au dat tot ce au putut"
"Va fi dificil cu Marea Britanie, dar e bine că vom juca acasă și vom avea sprijin din partea unui public numeros"
"Eu aș prefera ca întâlnirea să fie în București. Este bine aici, suntem acasă și e mult mai comod pentru noi"
Simona Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
argus
argus  •  16 Februarie 2017, 21:14

"Cu siguranță voi juca, și dacă nu îmi trece genunchiul..." Cum adica nu aeste o accidentare grava? Doar pentru ca nu este cazul de operatie? Cata minte trebuie sa ai ca sa intelegi ca o astfel de afectiune, netratata, se poate agrava, operatia fiind singurul remediu? Pentru ce, Simona? Pentru ce sa joci "chiar daca ai sa mai ai probleme cu genunchiul"? Dece? Doar pentru ca "tii mult" ca sa joci in Fed Cup? Ca sa ai o, eventuala scuza? ("au genunchiul, vai genunchiul" s.a.m.d)? Asta-i "gandirea" unei jucatoare profesioniste, pe locu 4 in clasamnetul WTA? Daca ai probleme cu genunchiul, si vreau sa cred ca ai (desi, da-mi voie sa am o retinere, atata vreme cat nu s-a pronuntat un medic specialist, atata vreme cate te tratezi dupa ureche!). In loc sa te gandesti sa nu mai joci pana ce vindecarea nu este 100/100 (Del Porto, Feder si nu numai, nu au jucat 1 an, respectiv, sase luni pana ce medicul (insist: MEDICUL!) nu le-a permis sa joace! Pana la urma, Fed Cup, nu-ti prieste, daca tinem cont ca desi erai mai bine clasata decat Muguruza si Pliskova, nu ai reusit sa invingi, sa aduci cele doua pcte. la care speram cu totii, calificarile fiind aduse de "albinutze", de jucatoarele "fara probleme" apropos! Ai sa pierzi vreodata un meci fara sa dai vina fie pe aerul conditionat, caldura si/sau nelipsitele probleme medicale? Inchei in speranta caIlie Nastase te va introduce in echipa DOAR DACA ai sa fii sanatoasa!

ortega
ortega  •  16 Februarie 2017, 12:27

La FED Cup , mai bine să fiți accidentate și tu și penibila aia de Blegu ...

sexilian
sexilian  •  16 Februarie 2017, 11:42

De cand ai refuzat sa joci cu CANADA pentru multi dintre noi nu mai esti decat o mincinoasa si o lacoma nesatula de bani,lasa echipa ROMANIEI.......Legat de accidente,sa nu te vada al de sus si sa-ti strice planurile harbare,zii doamne fereste sa nu te lovesca......

Vezi toate comentariile (3)
Comentează