SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep, a doua favorită la câștigarea Wimbledon 2022 » Cum arată cotele după ce Iga Swiatek a fost eliminată

Simona Halep, la Wimbledon 2022 // FOTO: Guliver/GettyImages +10   FOTO
Simona Halep, la Wimbledon 2022 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 09:18 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 10:23

După ce poloneza Iga Swiatek (21 de ani, 1 WTA) a fost eliminată în turul III la Wimbledon 2022 de franțuzoaica Alize Cornet (32 de ani, 37 WTA), scor 4-6, 2-6, tunsianca Ons Jabeur (27 de ani, 2 WTA) este principala favorită a caselor de pariuri.

Înfrângerea surprinzătoare a liderului WTA, care avea o serie de 37 de victorii la rând, i-a determinat pe bookmakeri să actualizeze cotele pentru câștigarea Wimbledon 2022.

Stefanos Tsitsipas, discurs dur la adresa lui Kyrgios, după scandalul de la Wimbledon: „Are o latură întunecată, e un agresor! Probabil, la școală era un bătăuș”
WIMBLEDON
Stefanos Tsitsipas, discurs dur la adresa lui Kyrgios, după scandalul de la Wimbledon: „Are o latură întunecată, e un agresor! Probabil, la școală era un bătăuș”

Simona Halep, a doua favorită la câștigarea Wimbledon 2022

În acest moment, în viziunea caselor de pariuri, Ons Jabeur, cap de serie numărul 2, este principala favorită la câștigarea trofeului. Pentru un succes al jucătoarei din Tunisia, casele de pariuri oferă cote între 3 și 3,65.

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) este a doua favorită la câștigarea celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului. Românca e campioana din 2019 și a primit din partea bookmakeri-lor cote între 4,75 și 5,61.

A treia favorită este letona Jelena Ostapenko (25 de ani). Jucătoarea clasată pe locul 17 WTA are o cotă între 5,5 și 7,8.

Simona Halep – Paula Badosa, în optimile Wimbledon 2022

Paula Badosa (24 de ani, 4 WTA) este următoarea adversară a Simonei Halep. Jucătoarea din Spania  a recunoscut că a urmărit-o atent în perioada junioratului pe Simona Halep.  Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, chiar anul acesta, în șaisprezecimile de la Madrid. Sportiva din România s-a impus categoric, scor 6-3, 6-1.

Am întotdeauna amintirile de atunci, e greu să le uit. Turneul din 2019 a fost cel mai bun al carierei. Meciurile pe care le-am jucat atunci au fost perfecte. O să am întotdeauna acele amintiri și am mereu încrederea că jocul meu este bun pe iarbă.  Ori de câte ori te întorci la un turneu pe care l-ai câștigat ultima oară, ai încredere, pentru că ai sentimentul turneului. Dar, pe de altă parte, fiecare dată e diferit. În opinia mea, nu trebuie să te gândești atât de mult la anul în care ai câștigat 
– Simona Halep, pentru treizecizero.ro

Meciurile din optimile Wimbledon

  • Cornet - Tomljanovic 
  • Rybakina - Martic 
  • Badosa - Halep 
  • Anisimova - Tan 
  • Bouzkova – Garcia
  • Mertens - Jabeur 
  • Maria - Ostapenko 
  • Watson – Niemeier

VIDEO Simona Halep, victorie la Wimbledon cu Magdalena Frech

Citește mai multe știri din tenis:

Simona Halep, întrebată ce parte a jocului ei îi cucerește pe fani: „Poate și asta contează”

Halep își întâlnește fana în optimi la Wimbledon: „Mă atrage!” » Noua „regină a frumuseții” din WTA a câștigat astăzi „Ciocnirea stilurilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zorrozabal
zorrozabal  •  04 Iulie 2022, 09:33

Atenție la Bușkova,chiar daca e doar 66 wta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează