SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

VIDEO Simona Halep s-a antrenat pe terenul central al turneului din Miami

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 07:35 / Actualizat joi, 14 martie 2024 09:21

Simona Halep (32 de ani) trage tare pentru a fi în cea mai bună formă la turneul de la Miami, primul la care participă după ce i-a fost redusă suspendarea primită în scandalul de dopaj.

Sportiva din Constanța, care a primit un wild-card pentru a fi pe tablou, e deja la Miami, acolo unde între 19 și 31 martie, se desfășoară turneului WTA 1000. Și muncește din greu pentru a se obișnui din nou cu spectaculosul complex.

VIDEO. Simona Halep, primul antrenament pe terenul central de la Miami

După ce s-a antrenat în prima zi în sala de forță, iar ulterior s-a pregătit pe unul dintre terenurile mai mici, Simona Halep a avut acum ocazia să se antreneze pe arena principală, cea 13.800 de locuri.

Și a publicat câteva imagini în timp ce se antrena alături de sparring partner-ul ei, Joao Monteiro.

Când își află Simona Halep adversara de la Miami

Competiția din Florida începe pe 19 martie, când va avea loc turul 1. Tragerea la sorți a tabloului principal va avea loc cu o zi înainte, pe 18 martie.

Simona Halep nu va fi cap de serie, astfel că are toate șansele ca în primul meci să aibă parte de un adversar extrem de complicat.

Simona Halep s-a antrenat pe terenul central al turneului din Miami

Ce a spus Simona Halep înainte să plece spre Miami

„Nu știu ce o să fie la turneu. Am ceva emoții, e normal. Dar mă bucur tare mult că am șansa să mă reîntorc pe teren, acolo unde mă simt cel mai bine. O să vedem cum o să fie la turneu. Când mi-am făcut bagajul, parcă nici nu mai știam ce trebuie să îmi pun în geantă.

E un sentiment plăcut, mai ales după o decizie atât de bună. Toate lucrurile pozitive sunt alături de mine. „E foarte devreme să mă gândesc la rezultate. Vreau să văd cum mă simt la reîntoarcere. Miami e un turneu bun, mi-a plăcut mereu să joc acolo. Însă e greu acum să spun ceva.

Am deja un an și jumătate de când nu joc meciuri oficiale și e greu să-mi dau cu părerea acum. Vreau să văd cum mă simt la reîntoarcere și după aceea o să-mi setez obiectivele”, a spus Simona Halep la plecare din București.

„N-ați văzut la Bouchard? E SUA, nu Cioflingeni!” » Ion Țiriac, iritat de o decizie a Simonei Halep: „Vai de mine și de mine!”
PRIETENII LUI OVIDIU
„N-ați văzut la Bouchard? E SUA, nu Cioflingeni!” » Ion Țiriac, iritat de o decizie a Simonei Halep: „Vai de mine și de mine!”

Miami, turneu cu miză imensă pentru Halep

Simona s-a descurcat bine la Miami de-a lungul anilor. A jucat două semifinale, în 2015 și 2019. S-a calificat în alte două rânduri în faza sferturilor de finală. Competiția din Florida pune la bătaie în 2024 premii în valoare de 8.995.555 dolari. Mai importante sunt punctele pentru Halep. Simpla prezență pe tabloul principal îi va aduce 10 puncte.

Câștigătoarea turneului va fi răsplătită cu 1.000 de puncte și un cec în valoare de 1,1 milioane de dolari.

Citește mai multe știri din tenis:

Atac fără menajamente la Simona Halep: „Trișorii scapă întotdeauna”
HALEP, VICTORIE LA TAS
Atac fără menajamente la Simona Halep: „Trișorii scapă întotdeauna”
Francezii au mers în vizită la expertul care a scăpat-o pe Halep de suspendare » Aparatul de 600.000 de euro cu care a demonstrat că „Simona nu se dopase”
HALEP, VERDE SĂ JOACE
Francezii au mers în vizită la expertul care a scăpat-o pe Halep de suspendare » Aparatul de 600.000 de euro cu care a demonstrat că „Simona nu se dopase”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Freyya
Freyya  •  16 Martie 2024, 13:08

are suplimente la ea - in caz ca e surclasata de o fata din asta curata?

Trandafir
Trandafir  •  14 Martie 2024, 14:50

Foarte, foarte dificil pentru Simona la un turneu unde participa cele mai bune sportive din lume. Si dupa atata timp cand a stat pe bara. Dar Simona este o luptatoare, o eroina. Succes Simona si un pic de noroc !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează