SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

Simona Halep - Yulia Putintseva // Preview-ul duelului din turul III de la Australian Open » Halep nu se teme de reputația viitoarei adversare: „N-o să fac și eu același lucru”

Articol de - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 14:51

SIMONA HALEP - YULIA PUTINTSEVA // Yulia Putintseva (25 de ani, 38 WTA), adversara de sâmbătă a Simonei Halep (28 de ani, 3 WTA), a avut de-a lungul timpului câteva derapaje în circuit: certuri cu colegele sau arbitrii, dar și confruntări dure cu antrenorii. 

  • Partida Halep - Putintseva va avea loc sâmbătă dimineața, la ora 03:30, în direct la Eurosport.

Kazaha de pe locul 38 a ajuns la întâlnirea cu Simona Halep, după ce joi a trecut într-un meci maraton  de Danielle Collins cu 4-6, 6-2, 7-5.  

Va fi primul duel dintre cele două, iar românca probabil va avea de depășit câteva momente delicate pe parcursul partidei pentru că Yulia Putintseva, 25 de ani, este una dintre jucătoarele cu un temperament vulcanic și de cele mai multe ori interacțiunile cu colegele sale de circuit sunt cu scântei.

Unul dintre aceste episoade a devenit viral în 2017. După ce a pierdut în primul tur la Charleston, în fața polonezei Magda Linette cu 6-4, 2-6, 4-6, Iulia i-a întins mâna de la un metru, având capul întors spre tribune. Multe jucătoare și-au exprimat atunci dezaprobarea față de gestul Iuliei, printre ele Caroline Wozniacki sau Mandy Minella.  

În același an, la New Haven, Iulia a avut un schimb dur de replici cu antrenorul său, insultându-l și certându-l pentru că acesta nu a aplaudat greșelile adversarei, după cum se întâmpla în tabăra adversă. 

+8 FOTO

Yulia Putintseva, cuvinte grele

În 2013, ea a avut un conflict cu Coco Vandeweghe, americanca a suținut că după ce a fost învinsă de Iulia, ea și tatăl său s-au apropiat și au insultat-o, spunându-i: „Ești o jucătoare îngrozitoare, te bazezi doar pe serviciu, am câștigat toate schimburile lungi”, a dezvăluit Coco. Putintseva a răspuns: "Nu o să comentez prea mult, sunt suprinsă de cum pot reacționa unii după ce sunt învinși. Eu respect pe toată lumea și mereu dau mâna la final”.

Anul acesta la turneul de la Adelaide, în primul tur, Putintseva s-a duelat cu Alja Tomljanovic, dar a avut ceva de împărțit cu arbitrul de scaun pentru că acesta nu a reușit să-i facă pe spectatori să nu se mai miște în timpul punctelor.

Simona Halep știe de reputația jucătoarei din Kazashstan. „Luptă mult, e foarte vocală pe teren, dar e o fată extraordinară. Vorbim de fiecare dată când ne întâlnim. Sunt pregătită. Nu o să ridic și eu nivelul decibelilor, e de ajuns cum sunt eu pe teren. Important este să nu-mi pierd concetrarea”, a spus românca la conferința de presă. 

REZUMAT SIMONA HALEP - HARRIET DART: 

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Halep e parte din istorie! Performanța nemaivăzută de 13 ani la Melbourne

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
merace
merace  •  24 Ianuarie 2020, 19:59

Cine se teme mai tare de cealaltă? :) Putintseva ce zice? :)

100002473541087
Danut Ognean  •  24 Ianuarie 2020, 16:39

fortza simona!simona victorie

347655969058390
Ion Popescu  •  24 Ianuarie 2020, 16:17

Simona, mare atentie ! Nu conteaza locul din clasament. Yulia este f rapida si imprevizibila. Noroc ca-l ai pe Darren.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează