SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Simona, mesaj pentru românii care fac spectacol în tribune la US Open: "Vreau să vă spun ceva"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2015 10:42

Oriunde în lume joacă Simona Halep, există români care o însoțesc și o încurajează. Numărul 2 WTA le este recunoscătoare celor care se fac auziți la fiecare partidă.

După meciul cu Victoria Azarenka, 6-3, 4-6, 6-4, românca a avut un mesaj pentru "armata" ei de susținători.

"Nu știu de unde am găsit puterea să cîștig acest meci, știu însă că fanii au fost incredibili. E minunat, mă simt ca acasă. Oriunde joc, sînt primită cu multă căldură și cu acest minunat «Simona, Simona...». Vă mulțumesc din suflet pentru asta", a spus Halep.

Meciul din semifinale dintre Halep și Pennetta, programat inițial pentru dimineața de vineri, ora României 4:00, a fost reprogramat pentru vineri seara, la ora României 18:00! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
catalynn
catalynn  •  11 Septembrie 2015, 08:26

In primăvara, dupa refuzul de a participa la FedCup, am spus ca atât timp cat nu o intereseaza Nationala nici pe mine si mulți alții nu ne mai intereseaza ce face la turneele unde se reprezintă pe ea in primul rând, si ma întreba cineva de ce m-am răzgândit. Pai asta e motivul, dupa ce s-a lovit cu capul de prag, si a văzut ca fara astia ca noi care ne ducem la meciurile ei cand putem (eu unul am fost deocamdată la 3 in afara României, ar fi fost mai multe insa dupa acel incident am preferat sa stau la TV) rezultatele s-au dus si ele, oricat ar fi aplaudat amărâtul ăla de Ioniță, a renunțat la infatuare, si am toate motivele sa o cred ca in Februarie va încerca sa ia doua puncte cehoaicelor asa cum a promis (daca va si reuși e o alta discuție, insa nu am dubii ca va face tot posibilul), a mulțumit fanilor pt suport de mai multe ori de atunci, deci eu cel putin am redevenit interesat de meciurile si performanțele ei, cu precizarea ca si cand nu eram nu am găsit de cuviință sa recurg la insulte, epitete sau alte josnicii .... Daca va avea vreo șansa in finala in fata Serenei mai vedem, pana atunci insa trebuie sa treacă de mam'mare astalaltă si vom mai vedea! Bafta in continuare!

mutu57
mutu57  •  11 Septembrie 2015, 01:23
Postat de benaflek pe 10 Septembrie 2015, 14:11

perversa ce e si ipocrita. nu mai poate ea .nu ii pasa de nimeni dovada recenta e ca l a lasat orfan pe ala la mixt.si a pus un bandaj la copan si dopata la maxim a rupt terenul in doua topea si eprubeta noroc ca e *** lui tiriac.caracter urat

Ratiunea matale de a exista este de a compensa (la negativ) realizarile Simonei. Pana la urma orice natie are suma nula.

201.
201.  •  10 Septembrie 2015, 16:27
Postat de benaflek pe 10 Septembrie 2015, 14:11

perversa ce e si ipocrita. nu mai poate ea .nu ii pasa de nimeni dovada recenta e ca l a lasat orfan pe ala la mixt.si a pus un bandaj la copan si dopata la maxim a rupt terenul in doua topea si eprubeta noroc ca e *** lui tiriac.caracter urat

bineofrec(i) esti trist?iti trece cu apa rece...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează