SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA TORONTO

Simona reloaded » Halep dezvăluie ce a schimbat după umilințele suferite la Roland Garros și la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2015 10:01

Simona Halep a vorbit la conferința de presă de după meciul din sferturi de finală despre cum diferă presiunea pe care o simte la turneele din circuit față de cele de Grand Slam.

"Mereu vorbim despre cele de Mare Șlem ca și cum ar fi cele mai mari, dar trebuie să abordezi o astfel de competiție la fel ca și pe celelalte din fiecare săptămînă. Pentru că ele sînt la fel de mari și sînt ca un Mare Șlem. La ele întîlnești jucătoare de top încă din primul tur, așa că nu e mare diferență, doar în mintea noastră e.

Nu vreau să mă mai gîndesc, pentru că anul acesta nu am avut rezultate prea bune. Mi-am spus că trebuie să repet performanța de la Roland Garros din 2014 și nu a fost bine deloc. Mi-am resetat un pic gîndirea și mi-am spus că dacă ajung în semifinale sau finală la fiecare turneu pe care-l joc, atunci e bine. Așa că nu mă mai gîndesc la turneele de Mare Șlem", a elaborat Halep.

Simona Halep va evolua în această seară în finala de la Toronto împotriva Belindei Bencici, de la ora 20:00, pe DolceSport 2 și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
bdgeorge
bdgeorge  •  16 August 2015, 19:24

de fapt stia foarte bine ca daca joci semifinale si fianla (nu tebuie sa si castigi) iti pastrezi locul si te umplii de bani...sa castigi e un bonus..cat va juca Serena nu cred sa castige un MS..Serena odata ajunsa intr-o finala nu prea o pierde..oricum mentalitatea asta e cam paguboasa nu casigi un MS cu asa gandire

sibelius
sibelius  •  16 August 2015, 14:04

Bencic a batut trei jucatoare de top 5 la Toronto. Nu ar fi o surpriza sa castige si finala.

sibelius
sibelius  •  16 August 2015, 13:58
Postat de Ady Oster pe 16 August 2015, 12:24

Daca gindeste asa nici nu cistiga...

Si daca castiga sau nu ce? Pierde bei de suparare, castiga bei de bucurie. Punct.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează