SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simonei Halep, mărturisire la conferinţa de după eşecul usturător cu Makarova

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 22:36

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de la Australian Open de Ekaterina Makarova, iar la conferinţa de presă pe lîngă declaraţiile despre meci a făcut şi o mărturisire. 

Ocupanta locului 3 WTA a dezvăluit că este o mare fană a surorilor Williams, pe care le urmărea foarte atentă în copilărie.

"Cînd eram mică, mă uitam foarte mult la meciurile surorilor Williams. Erau ca nişte modele pentru mine, îmi plăcea cum se luptau.

Sînt incredibile, e impresionant ce fac. Sînt mari campioane şi încă mai am de învăţat de la ele", a spus Simona Halep la conferinţa de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cipinho79
cipinho79  •  28 Ianuarie 2015, 12:08

mai intai a fost Maccaroni apoi a venit Makarova, se pare ca Macaronarii astia sunt nasii romanilor :)))))

merace
merace  •  28 Ianuarie 2015, 00:46

taranul de Romania, zis reporter de presa, copiaza citate de pe net ca sa isi faca si el meseria. Si toti parvenitii ii dau atentie.

sakamoto
sakamoto  •  28 Ianuarie 2015, 00:10

Ocupanta locului 3 mondial, trebuie mentionat neaparat locul pe care sta, dar ati uitat un lucru sa reamintiti:ROMANCA! Sau numai cind cistiga punctati:ROMANCA. Si de 5 ori intr-un comentariu. Bata-va sa va bata norocul de patrioti!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează