SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Situație inedită la Australian Open: Svitolina și Monfils, despărțiți de carantină! „E un decret al guvernului!”

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 08:58 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 09:38

Elina Svitolina (5 WTA) a dezvăluit că organizatorii de la Australian Open i-au informat pe ea și pe Gael Monfils că nu se vor putea vedea în cele 14 zile de izolare, chiar dacă au o relație.

  • Australian Open va începe pe 8 februarie, la Melbourne, acolo unde se joacă de obicei;
  • Campionii en-titre la Antipozi sunt Sofia Kenin și Novak Djokovic.

Ucraineanca în vârstă de 26 de ani a intrat în noul sezon evoluând la turneul de la Abu Dhabi. La una din conferințele de presă din Emiratele Arabe Unite, Elina Svitolina a fost întrebată despre detaliile pe care le-a primit de la organizatorii Australian Open privind perioada de izolare de 14 zile prin care urmează să treacă toți jucătorii de tenis. 

„Va fi o experiență specifică. Nu avem voie în afara camerei de hotel decât cinci ore, dintre care două de antrenamente pentru tenis, două de pregătire fizică și una pentru masă. Timp de două săptămâni nu putem să mergem nicăieri", a spus Svitolina.

Elina Svitolina: „Va trebui să ne supunem regulilor de la Australian Open 2021”

Elina a intrat apoi în mai multe detalii. „Gael și cu mine am primit o scrisoare în care eram anunțați că s-ar putea să nu ni se îngăduie să ne vedem în această perioadă pentru a nu crește cercul social în care ne învârtim. E un decret al guvernului australian. Va fi un pic greu știind că suntem aproape unul de celălalt, dar nu ne vom vedea. Unele reguli sunt neclare, dar va trebui să ne supunem lor", a subliniat ucraineanca. 

Elina Svitolina și Gael Monfils, 34 de ani, sunt împreună de doi ani, primele știri despre noul cuplu apărând în ianuarie 2016.

+32 FOTO

Primul turneu de Mare Șlem al anului e programat să debuteze pe 8 februarie. Vara de tenis australiană va fi deschisă pe 29 ianuarie cu un turneu la Adelaide la care participă cei mai buni jucători ai lumii, urmat de două competiții WTA 500 și ATP 500 la Melbourne, care debutează pe 31 ianuarie, și de întrecerea pe echipe ATP Cup, desfășurată între 1 și 5 februarie, tot la Melbourne. 

VIDEO. Simona Halep despre Australian Open 2021: „Nu va fi ușor, dar eu sunt pregătită!”

Citește și alte știri din tenis: 

Moment absurd la Australian Open » A aflat că are coronavirus în timpul meciului, la scorul de 6-4, 5-3! Acuzații serioase la adresa organizatorilor

Zi dezamăgitoare pentru românce, în calificările de la Australian Open » Doar Mihaela Buzărnescu merge mai departe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  12 Ianuarie 2021, 14:47

Lasa ca rezista fara....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează