SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2018

SLOANE STEPHENS. Lecție în direct! Campioana en-titre de la US Open, eliminată cu un scor drastic!

Anastasija Sevastova după mingea de meci cu Sloane Stephens, foto: reuters
Anastasija Sevastova după mingea de meci cu Sloane Stephens, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 21:32

Americanca Sloane Stephens, numărul 3 mondial și deținătoarea trofeului la US Open, a fost eliminată în sferturi de letona Anastasija Sevastova, loc 19 WTA, scor 6-2, 6-3.

Sevastova este la prima semifinală de Grand Slam din carieră și o va înfrunta în această fază a competiției pe învingătoarea dintre Serena Williams și Karolina Pliskova. După o carieră înțesată de accidentări și momente grele, Sevastova a plâns de fericire, la finalul meciului cu Stephens.

Partida s-a disputat pe o căldură sufocantă, New Yorkul fiind lovit de un val de caniculă care i-a pus probleme și lui Roger Federer, învins de John Millman în optimi.

"Fizic, a fost foarte greu. A fost foarte cald în arenă, dar am continuat să lupt", a mărturisit Sevastova la finalul meciului. În vârstă de 28 de ani, Sevastova a ținut permanent meciul în mână și și-a adjudecat cu lejeritate cele două seturi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
robby73
robby73  •  05 Septembrie 2018, 23:06
Postat de Lenuta Oroian pe 05 Septembrie 2018, 22:22

Sunt mari interese in sport, mai mari decat credem, mai ales in tenis si fotbal.Serena trebuie sa castige inca doua gs ,sa o intreaca pe M. Court.S- a incercat la Wimbledon, aici precis reuseste.Control antidoping nu o sa- i faca nimeni.

A facut 14 anul ăsta. Mai multe ca Halep, Woszniaki sau Kerber. Și fii sigură că o să le câștige fără probleme și fără aranjamente.

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  05 Septembrie 2018, 22:22
Postat de mellye pe 05 Septembrie 2018, 03:54

Sincer mi-e sila sa ma mai uit la circurile astea , fara rusine fara pic de perdea doar ca sa castige BIVOLITA , si sa ajunga cu ori ce pret la al 24-lea trofeu de GS castigat ,din pacate sportul a devenit numai pariuri si interese .

Sunt mari interese in sport, mai mari decat credem, mai ales in tenis si fotbal.Serena trebuie sa castige inca doua gs ,sa o intreaca pe M. Court.S- a incercat la Wimbledon, aici precis reuseste.Control antidoping nu o sa- i faca nimeni.

robby73
robby73  •  05 Septembrie 2018, 12:11

Băi băieți, nu se poate să vorbiți de fiecare dată de teoria conspirației, doping și alte șmecheri atunci când pierde Simona. Știți ce e ciudat? Când câștigă Simona nu scrie nici unul așa o prostie ( în afară de Klausz). La fel se poate spune, că culoarul a fost special făcut pentru Simona, dar ea nu a trecut nici de turul 1. Juca în sferturi cu o superponderala de 37 ani și dacă a batut-o Kerber la Wimbledon, de ce sa nu o bată și Simona? Stiu, e greu să crezi în sport curat, dacă ai crescut în România. Dar există măi băieți !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează