SPORTURI  »  TENIS  »  RETRAGERE

Șoc în lumea tenisului! Caroline Wozniacki și-ar putea anunța retragerea: „A fost ultima ei prezență la US Open”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 14:05

Caroline Wozniacki (17 WTA, 29 de ani) ar putea renunța definitiv la tenis din cauza problemelor serioase de sănătate cu care se confruntă.

Anunțul a fost făcut de către un alt fost lider mondial, americanca Lindsay Davenport (43 de ani). 

„Este posibil ca Wozniacki să își anunțe retragerea la finalul acestui sezon. Suferă de artrită reumatoidă și asta este o problema serioasă. S-a chinuit timp de un an, dar nu a putut ajunge la nivelul anterior și cred că a fost ultima ei prezență la US Open”, a spus Davenport, potrivit GoTennis.

Daneza a întâlnit-o pe Bianca Andreescu (5 WTA, 19 ani) în turul 3 la US Open și a fost învinsă de către campioana din acest an cu scorul de 4-6, 4-6, după o oră și jumătate de joc. 

VEZI ȘI:

VIDEO Bunicii români ai Biancăi Andreescu o cheamă pe jucătoare acasă, la Vaideeni: „O așteptăm cu sarmale” + dezvăluiri amuzante din copilăria campioanei de la US Open

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează