SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Șocant! Un jucător de la Wimbledon recunoaște că s-a prefăcut accidentat și spune că turneul e plictisitor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iulie 2017 10:32

Australianul Bernard Tomic, 24 de ani, a primit o amendă de 15.000 de dolari pentru comportament nesportiv la Wimbledon și a făcut declarații surprinzătoare.

Jucătorul de pe locul 103 ATP a spus că turneul de la Wimbledon este unul "plictisitor" și că în meciul din primul tur, pierdut în fața lui Mischa Zverev, 4-6, 3-6, 4-6, s-a prefăcut că este accidentat pentru a întrerupe jocul.

"M-am gândit să opresc puțin meciul. Să fac o nouă strategie pentru că jucam foarte prost și nu mă simțeam bine pe teren. Am încercat ceva nou. M-am gândit că poate îl încetinesc puțin în game-ul de serviciu. El juca foarte repede și servea foarte rapid", a spus Tomic, potrivit The Courier Mail.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1899169460371379
Alex Dan  •  07 Iulie 2017, 23:32

Ordinar, am pierdut la pariuri din cauza lui!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează