SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Alianța giganților! Sofia Kenin, campioană en-titre la Australian Open, vrea să fie consiliată de Novak Djokovic

Sofia Kenin, 22 de ani și loc 5 WTA, va fi în postura de campioană en-titre la Australian Open, foto: Imago
Sofia Kenin, 22 de ani și loc 5 WTA, va fi în postura de campioană en-titre la Australian Open, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 13:25 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 13:39

Sofia Kenin, 22 de ani și loc 5 WTA, va fi în postura de campioană en-titre la Australian Open. Pentru a încerca să-și apere trofeul, americanca spune că îi va cere sfatul lui Novak Djokovic, liderul mondial care s-a impus pe tabloul masculin în 2020.  

Sofia Kenin: „Novak Djokovic m-a sfătuit și la finala trecută de la Australian Open”

În vârstă de 22 de ani, Kenin se află zilele acestea la turneul Abu Dhabi. „Da, vreau să vorbesc cu Novak. Mă va ajuta sfatul lui, fiindcă amândoi suntem campioni en-titre. Anul trecut, când ne antrenam unul lângă celălalt, mi-a dat niște sfaturi excelente. A fost foarte drăguț cu mine, a venit și mi-a spus niște lucruri, ceea ce a fost special, fiindcă eram foarte emoționată. Nu voi dezvălui care sunt acele lucruri”, a explicat Kenin, conform ESPN

WTA a publicat calendarul până în iulie 2021 » Când vor avea loc Wimbledon și Roland Garros + Ce se întâmplă cu Indian Wells

Schimbare istorica facută de Australian Open! Incidentul provocat de Djokovic i-a convins pe organizatori

Organizatorii Australian Open au decis să renunțe la arbitrii de linie și să utilizeze doar tehnologia „hawk-eye” la viitorul Grand Slam. Această decizie vine în contextul în care Novak Djokovic a fost eliminat de la US Open după ce a lovit în gât o arbitră de linie, iar oficialii au luat decizia de a-l descalifica. Arbitra țintită de minge a căzut la pământ și nu a mai putut respira timp de câteva secunde.

Citește alte știri din tenis: 

Ce mânâncă Garbine Muguruza, finalista de la Australian Open: „Să nu ajung la 37 de gogoși și 27 de pizza” + Ce evită cu orice preț: „Nu le mai suport”

Cum îl cheamă, de fapt, în buletin pe Ion Țiriac: „Am vrut să schimb numele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează