SPORTURI  »  TENIS  »  ADVERTORIAL

SONDAJ: câștigă Simona Halep în meciul de debut la Australian Open? » Cotă URIAȘĂ pentru victoria româncei

Simona Halep, antrenându-se pentru Australian Open, foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep, antrenându-se pentru Australian Open, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 18:20

Simona Halep (numărul 1 WTA, 27 de ani) are parte de un debut de foc la Australian Open. Românca o va întâlni în primul tur pe Kaia Kanepi (numărul 70 WTA, 33 de ani), jucătoarea care a eliminat-o în aceeași fază la US Open. Primul succes din 2019 al liderului mondial le putea aduce fanilor și un supliment financiar, o casă de pariuri importantă oferind o cotă de 40 (Detalii AICI)!

Halep a început cu stângul sezonul, înfrângere în meciul cu Ashleigh Barty în turul doi la Sydney, 4-6, 4-6. A scăpat însă de problemele pe care le-a avut la spate în finalul sezonului trecut, când a cedat ultimele 4 partide disputate și a fost nevoită să renunțe la participarea la Turneul Campioanelor. Debutul la Australian Open nu va fi ușor, însă Halep e mare favorită să avanseze în turul următor.

  • Halep și Kanepi s-au întâlnit de două ori până acum, scorul fiind 1-1. Estona a câștigat ultima confruntare, anul trecut, la US Open, 6-2, 6-4, când a eliminat pe româncă în primul tur.
  • Un avantaj pentru Simona ar putea fi și faptul că adversara ei nu a mai jucat într-un meci oficial din septembrie 2018, când era eliminată de Serena Williams în optimi la US Open. E drept că și Halep a fost chinuită de accidentări în ultima vreme. 
  • Armele jucătoarei din Estonia sunt dreapta foarte puternică și seriviciul, ultimul considerat unul dintre cele mai solide din circuitul WTA. Kanepi servește constant cu 170-180 de kilometri la oră, fapt ce o avantajează pe surprafețe rapide, cum e cazul celei de la Antipozi.
  • Halep a avut un parcurs fantastic anul trecut la Melbourne. A ajuns până în finală după un meci-maraton cu Davis și victorii în fața rivalelor Pliskova și Kerber. În finală, românca a cedat greu, 6-7(2), 6-3, 4-6 cu Wozniacki.

La o casă de pariuri, cota pentru primul succes al Simonei în 2019 este mărită de la 1.29 la 40.00 - detalii AICI! Oferta este pentru jucătorii noi, iar suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria lui Halep poate aduce un câștig de până la 200 de lei cu un efort minim! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei cu cotă 40.

O învinge Simona Halep pe Kaia Kanepi la Australian Open?

DA
NU

Advertisement

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
344018929370831
Adrian Nistor  •  14 Ianuarie 2019, 18:10

ce multi comentatori sunt antiromani! acestia sunt cozile de topor din Piata Victoriei? cine va plateste gunoaielor ? afara din tara scursurilor! munciti macar 1% din cat a muncit SIMONA ,cel mai mare sportiv roman in activitate si dupa aia sa va dati cu parerea ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  14 Ianuarie 2019, 12:56
Postat de martinpen pe 14 Ianuarie 2019, 08:39

Vezi ca daca dispare Halep din tenis, nu o sa mai ai cu ce sa te mandresti... Nimeni din Romania nu va mai fi pe primul loc in lume la tenis. Asa ca, mai bine sa te bucuri de ce ai, decat sa arunci cu noroi fara sa stii de ce...

ne-am obișnuit ca simona să ne dezamăgească atunci când ne e lumea mai dragă. de aia au apărut contestatarii. și nu da cu noroi în serena. a făcut și un copil între timp. simona e atât de chitră, că nici urmași nu-și va dori, ca să nu-i toace bănuții ei și ai lui stere.

martinpen
martinpen  •  14 Ianuarie 2019, 08:39
Postat de traian_v pe 14 Ianuarie 2019, 05:46

Vai de capul Halepoaicei... Mai joaca trei-patru meciuri in cariera. Foc de paie.

Vezi ca daca dispare Halep din tenis, nu o sa mai ai cu ce sa te mandresti... Nimeni din Romania nu va mai fi pe primul loc in lume la tenis. Asa ca, mai bine sa te bucuri de ce ai, decat sa arunci cu noroi fara sa stii de ce...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează