SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Mărturisire de senzație a lui Eugenie Bouchard: Sorana Cîrstea a făcut-o să își schimbe sponsorul tehnic!

Eugenie Bouchard (27 de ani, 143 WTA) a semnat un contract cu firma de echipament sportiv New Balance, inspirându-se de la Sorana Cîrstea (30 de ani, 67 WTA). +49   FOTO
Eugenie Bouchard (27 de ani, 143 WTA) a semnat un contract cu firma de echipament sportiv New Balance, inspirându-se de la Sorana Cîrstea (30 de ani, 67 WTA).

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 19:27 / Actualizat joi, 04 martie 2021 20:07

Eugenie Bouchard (27 de ani, 143 WTA) a semnat un contract cu firma de echipament sportiv New Balance, inspirându-se de la Sorana Cîrstea (30 de ani, 67 WTA).

Eugenie Bouchard nu mai este în prim-plan din punct de vedere sportiv, dar firmele se înghesuie în continuare să îi obțină semnătura. Sportiva din Canada a stat 10 luni fără un sponsor tehnic. Nu era mulțumită de faptul că echipamentul ei era asemănător cu al multor sportive. A ales New Balance, după ce a urmărit meciurile Soranei Cîrstea și ale lui Heather Watson. 

Sorana Cîrstea, inspirație pentru Eugenie Bouchard

„De-a lungul anilor am cunoscut câteva fete care purtau lucrurile lor, Sorana și Heather. Sunt niște echipamente drăguțe și nu le poartă foarte multe jucătoare”, a spus Bocuhard, conform Essentially Sports. 

Eugenie Bouchard, tratament special de la New Balance 

Nike, fostul sponsor tehnic, o trata pe Bouchard ca pe oricare altă jucătoare. Nu avea un model unic de echipament, așa cum va avea acum. Canadianca va deveni una dintre principalele „motoare” ale New Balance, alături de Milos Raonic și de Coco Gauff.

FOTO. Eugenie Bouchard știe cum să își atragă fanii

+45 FOTO

Citește și alte știri din tenis: 

Motivul retragerii lui Halep de la Dubai » A revenit marele obstacol al carierei: „Sunt dezamăgită”

FOTO Maria Sharapova investește într-o afacere alături de Jay-Z și Rihanna: „Poate revoluționa recuperarea”

Playtech: ȘOC! Ce a vorbit Putin la telefon cu Olaf Scholz. Anunț de ultimă oră, SE SCHIMBĂ TOTUL


Comentarii (1)
persanu
persanu  •  04 Martie 2021, 22:40

Vai ce inspirație :))))))) *** Că nu-l mai lasă sa o atingă după victorii, ca ia bătaie de la toate *** :)))) vai Cârstea schimbă moda și inspira :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează