TENIS  ·  DECLARAȚII

Sorana Cîrstea a găsit modul perfect pentru a o felicita pe Simona Halep pentru locul 1 WTA: "Probabil o să-i strig ceva de pe balcon" :)

Miercuri, 11 Octombrie 2017, 20:57

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală de la Linz, după ce a învins-o pe Alison van Uytvanck, scor 6-3, 7-5, iar după joc a vorbit despre performanța fantastică reușită de Simona Halep.

Sorana spune că n-a apucat s-o felicite încă pe Simona pentru că a devenit liderul mondial WTA, însă nu se agită foarte tare, pentru că așteaptă să revină în țară și să-i spună față-n față.

"Pentru România e un lucru imens că Simona a ajuns pe locul 1. Din păcate, nu am avut șansa de a o felicita personal, pentru că am părăsit Beijingul înainte să se întâmple. Dar suntem vecine, probabil când o să ajung acasă o să îi strig ceva de la balcon (râde)", a spus Sorana Cîrstea, la conferința de presă.

"Este o jucătoare cu o consistență exraordinară, a stat mereu în top 10 și în top 5 și acum merită să fie numărul 1 mondial. Pentru România este o realizare incredibilă, suntem o țară mică și sunt foarte fericită să văd cum tenisul unește oamenii, ca o mișcare socială în direcția corectă și mă bucur să fac parte din asta"
Sorana Cîrstea, locul 37 WTACâștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (3)

andyandrei2015  •  12 Octombrie 2017, 00:56

Frumos Sorana,Tot mai sus sa ajungeti ,fetelor !

valyomanyd  •  11 Octombrie 2017, 21:55
Postat de George Udrescu pe 11 Octombrie 2017, 21:49

Mult prea echilibrata declaratia pentru a genera comentarii

Crezi ? Stai ca apar acum haterii s-o injure pe Simona, sau sa spuna de una ca-i frumoasa si cealalta e urata ! :)))

George Udrescu  •  11 Octombrie 2017, 21:49

Mult prea echilibrata declaratia pentru a genera comentarii

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1