SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Sorana Cîrstea, despre una dintre schimbările majore din circuit: „Îmi plăcea cum erau lucrurile înainte, sunt mai old-school”

Sorana Cîrstea // foto: Imago Images
Sorana Cîrstea // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 12:02 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 12:33

Sorana Cîrstea (31 de ani, locul 38 WTA), calificată în turul 3 la Australian Open, spune că îi lipsesc arbitrii de linie, înlocuiți de tehnologia hawk-eye, și prefațează meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova (30 de ani), din turul 3 de la Melbourne.

După meciul din turul 2, 6-2, 6-4 cu Kristina Kucova, Sorana a abordat mai multe subiecte. Printre altele, a fost chestionată despre înlocuirea arbitrilor de linie cu sistemul electronic.

Simona Halep și Sorana Cîrstea joacă sâmbătă în turul 3 la Australian Open » Organizatorii au anunțat orele de start și terenurile
AUSTRALIAN OPEN 2022
Simona Halep și Sorana Cîrstea joacă sâmbătă în turul 3 la Australian Open » Organizatorii au anunțat orele de start și terenurile

Sorana Cîrstea: „Sunt un pic mai old-school, prefer să avem arbitri de linie”

„Să fiu sinceră, prefer lucrurile cum erau, cu arbitri de linie. Mi se pare că e gol și ciudat terenul fără ei. Sunt una dintre acele persoane cărora le e dificil să se adapteze la toate aceste inovații digitale care au apărut în special în perioada pandemică. Sunt un pic mai old-school.

Îmi plăcea cum erau lucrurile înainte. Nu-s neapărat de acord ca totul să fie digital zilele astea. Și chiar dacă cu arbitri de linie mai apar greșeli, prefer acele greșeli, dar să avem arbitri de linie pe teren. Chiar dacă uneori unele greșeli au fost împotriva mea, alteori au fost și pentru mine. 

E normal, suntem oameni. Prefer să avem viață pe teren. Nu-mi prea place era asta digitală în care trăim”, a răspuns Sorana, potrivit treizecizero.ro.

Sorana Cîrstea, înainte de meciul cu Pavlyuchenkova: „E o jucătoare bună”

Totodată, Cîrstea a prefațat meciul din turul 3, cu Anastasia Pavlyuchenkova. Acesta va avea loc sâmbătă, 22 ianuarie, nu mai devreme de ora 12.00 în România.

„O știu pe Nastia, nu atât de bine din punct de vedere al jocului, dar suntem de vârste similare, de mult timp pe circuit. Va fi un meci greu, normal, amândouă suntem în turul trei, asta înseamnă că amândouă jucăm bine.

Știu că ea a avut un an bun anul trecut, cu acea finală de la Roland-Garros. Nu știu clasamentul, că nu mă uit, dar știu că e favorită, deci probabil că e undeva Top 20 (n.r. - locul 11). Deci e clar o jucătoare bună, dar din nou trebuie să mă concentrez pe partea mea de fileu, ce am eu de făcut, și apoi să-mi stabilesc planul, și să rămân cu mintea acolo concentrată”, a spus Sorana.

Anul trecut am reușit să fiu mai constantă. Anul acesta am schimbat mai multe lucruri în preseason și încep să se vadă. Cel mai important e să fiu împăcată cu ceea ce joc, cu munca pe care o fac și cu ce arăt pe teren. 

- Sorana Cîrstea

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep la Australian Open 2022. Secretele muntenegrencei Danka Kovinic, adversara Simonei în turul 3

Perechea Halep - Ruse, învinsă în turul 1 la Australian Open de Jaqueline Cristian » Moment comic după meci: „Îmi dai follow acum?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează