SPORTURI  »  TENIS  »  WTA OSTRAVA

Sorana Cîrstea, „captivă” la Ostrava » Situație incredibilă: „25 de ore și încă număr, nimeni nu știe nimic!” + a primit răspuns pe Twitter: „Scuze!”

Sorana Cîrstea (30 de ani, 88 WTA) este furioasă pe autoritățile din Cehia și pe organizatorii turneului de la Ostrava. +6   FOTO
Sorana Cîrstea (30 de ani, 88 WTA) este furioasă pe autoritățile din Cehia și pe organizatorii turneului de la Ostrava.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 17:36 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 18:15

Sorana Cîrstea (30 de ani, 88 WTA) este furioasă pe autoritățile din Cehia și pe organizatorii turneului de la Ostrava. 

Turneul WTA de la Ostrava este ultima competiție importantă din finalul anului. Turneul a primit aprobarea de a se desfășura în perioada 17-25 octombrie, cu reguli extrem de stricte, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus din Cehia. Sorana Cîrstea a confirmat participarea și a ajuns ieri la Ostrava, unde a fost testată pentru Covid-19. Sportiva din România acuză că rezultatul întârzie să apară și că în tot acest timp este izolată în camera de hotel, fără să primească vreo veste de la autorități. 

Sorana Cîrstea, izolată fără vești

„Marți, ziua în care am plecat de acasă, am făcut un test, așa cum fac de fiecare dată când călătoresc. Rezultatul a fost negativ. Cu toate astea, 12 ore mai târziu, am fost din nou testată, în momentul în care am ajuns la turneu. Am fost ținută în carantină timp de 25 de ore. Înțeleg că regulile sunt reguli, dar asta nu are niciun sens!”, a scris Sorana Cîrstea pe Twitter. 

Sorana a primit răspuns tot pe Twitter 

Românca a adăugat un alt mesaj, în care cere explicații: „25 de ore în cameră și număr în continuare, în așteptarea rezultatului testului pentru Covid-19... Îmi puteți spune ceva? Aparent, nimeni nu știe nimic, oricare ar fi întrebarea mea. Mulțumesc!”. 

Oficialii turneului au replicat la mesajul postat pe Twitter: „Bună, Sorana. Le-am transmis colegilor problema ta. Cineva te va contacta pentru a-ți oferi informațiile cerute. Ne cerem scuze pentru problemele cauzate.”

9.543de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate pe teritoriul Cehiei în ultimele 24 de ore

Citește și alte știri din tenis: 

Un semifinalist de la Wimbledon a încălcat protocolul împotriva Covid-19 și riscă o suspendare de 3 ani » A fugit din Rusia cu un avion privat

Viitorul tenisului e pus în pericol de coronavirus » Patrick Mouratoglou: „Nu știu câte turnee vor supraviețui! Jucătorii din afara top 100 vor avea probleme”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
106739287242862
Victor Kandalakis  •  15 Octombrie 2020, 19:39

In mod sigur au si ei un arafat(***) care decide!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

22robert03
22robert03  •  15 Octombrie 2020, 18:47

Vorbeste cu Tiriac si se rezolva

Vezi toate comentariile (2)
Comentează