SPORTURI  »  TENIS  »  GRAMPIANS TROPHY

VIDEO Sorana Cîrstea, momente șocante pe teren! Criză de nervi la adresa antrenorului: „Taci din gură!” » I-a cerut arbitrei să-l avertizeze

Sorana Cîrstea +17   FOTO
Sorana Cîrstea

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 09:00 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 10:28

Sorana Cîrstea (30 de ani, 72 WTA) a fost eliminată în sferturile turneului Grampians Trophy de americanca Ann Li (20 de ani, 99 WTA), scor 3-6, 1-6, iar în timpul meciului a avut o adevărată criză de nervi.

Nemulțumită de jocul său, Sorana Cîrstea și-a vărsat nervii pe antrenorul ei, Adrian Cruciat, care era în tribună. În una dintre pauzele dintre game-uri, la 6-3 și 3-0 pentru Li, Sorana a făcut un gest nemaivăzut pe terenul de tenis.

Jucătoarea noastră a țipat de mai multe ori, în limba română, către antrenorul ei, cerându-i să nu mai discute cu ea. 

„Taci din gură Taci! Taci din gură!”, a spus Sorana către Cruciat. 

Ulterior, Cîrstea i-a cerut arbitrei de scaun, Marijana Veljovic, să-i dea un avertisment acestuia, fără să realizeze că doar jucătorii pot fi avertizați dacă antrenorii le dau indicații în timpul meciurilor.

„Puteți să-i dați un avertisment, vă rog? Vorbește fără oprire. Da, când sunt lângă el, când sunt acolo, când sunt aici. Vorbește non-stop! I-am zis de zece ori «Taci!». Spune-i să tacă, te rog! I-am spus de zece ori, nu mai pot!”, a adăugat Cîrstea.

Nu mai ai nimic de pierdut! Ieși un pic la joc, mișcă-te
- a fost mesajul venit de la Cruciat pentru Sorana

+13 FOTO

Pentru Sorana urmează primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, acolo unde va juca în turul I cu Patricia Țig. Va fi la a 13-a participare la turneul de la Melbourne, Sorana ajungând în „optimi" în 2017, turul 3 în 2012 și 2013.

VIDEO Ion Țiriac prevede o „catastrofă” după Simona Halep: „E păcat că dispărem

Citește mai multe știri din tenis:

Novak Djokovic, criză de nervi la ATP Cup » Gestul sârbului i-a speriat pe adversari

Serena Williams s-a retras de la Yarra Valley Classic! Noi probleme de sănătate, chiar înainte de Australian Open

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
christiano0
christiano0  •  07 Februarie 2021, 15:25

Deci mor nu mai pot, acest scurt-metraj merită Oscarul în comedie :)))))))))))))

1065808933555529
Andrei Preda  •  07 Februarie 2021, 11:05

Sa ne aducem aminte cu mirare ca nu mai mult de fo 2 ani odata cu ascensiunea ei surprinzatoare buzarneasca la fel se criza injura in gura mare si zicea curios acelasi nu mai pot !!! Dar nu obosea nici pic ! Sa fie de la cafeaua prea tare ?

946199078754644
Tavi A'visi  •  06 Februarie 2021, 22:08
Postat de sebulika pe 06 Februarie 2021, 16:05

Dacă îmi d-au drumul la gura si spun ADEVARUL ...ma închideți ca pe NAVALNY?....***?...sau chiar asa numai putem spune nimic în TARA asta si in lume ...Pana cand il suportăm si ii suportăm pe *** Johannis si pe *** lui ...până când....Cand au dat foc cu bine știință la Colectiv ca sa pice guvernul Ponta , UNDE ati fost mai ***. .Acum ca i-au foc secții de ATI , cu pacienți arși de vii ,acim nu își mai dă nimeni DEMISIA...numai pică nici un GUVERN.....Acum vă bucurați că mor doar puțini în incendii...A-ți distrus Țara asta frumoasă, ROMÂNIA ...nu vă mai satură Dumnezeu de bani si de averi....deschideți școli ca să omorâti și copiii...cand alte țări au închis tot până în martie...*** și *** oameni haini si fără suflet...Să Vă Bată Dumnezeu oameni fără suflet... Și v-am stricat ițele că am spus ca alea joacă si la pariuri...vă doare ADEVĂRUL ....IARĂ

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează