SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ISTANBUL

VIDEO „Da, iubitule, așa e! Abia aștept să fiu în brațele tale” » Sorana Cîrstea, declarații de dragoste după titlul de la Istanbul

Sorana Cîrstea. Sursă foto: Captură WTA +27   FOTO
Sorana Cîrstea. Sursă foto: Captură WTA

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 09:52 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 10:36

Sorana Cîrstea (31 de ani, 58 WTA) a oferit un moment inedit, chiar pe teren, imediat după triumful din finala turneului de la Istanbul.

După ce s-a îmbrățișat cu antrenorul Adrian Cruciat și cu preparatorul fizic Teo Cercel, Sorana Cîrstea a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe iubitul său. Microfoanele de ambianță au surprins dialogul dintre cei doi, unul care a ajuns viral pe rețelele de socializare.

Felicitată de partenerul său, Sorana Cîrstea a fost auzită spunând: „Da, iubitule! Așa e! Te iubesc! Ești viața mea! Și abia aștept să fiu în brațele tale”. Sorana Cîrstea ar avea o relație cu Ion Ion Țiriac, fiul președintelui Federației Române de Tenis. 

+23 FOTO

Sorana Cîrstea, prima reacție după triumful superb de la Istanbul: „Vă spun sincer un lucru”

„Mulțumesc echipei mele care m-a încurajat tot timpul. Nu e ușor să fiți lângă mine. M-ați ajutat și mi-ați dat încrederea necesară. Felicitări și lui Elise, e o jucătoare cu o carieră incredibilă. Sunt foarte fericită pentru că am câștigat acest trofeu, nu m-am așteptat, să fiu sinceră. 

Din acest motiv mă bucur și mai mult. Sunt vremuri grele, deci e un privilegiu să fim aici. Mulțumim tuturor, sponsorilor, și celor care au făcut posibil acest turneu. Sper să fiu și la anul aici pentru a-mi apăra titlul”, a declarat Sorana la final.

VIDEO Sorana Cîrstea, imagini spectaculoase din sala de forță

Citește și alte știri din tenis: 

Sorana Cîrstea, prima reacție după triumful superb de la Istanbul: „Vă spun sincer un lucru”

VIDEO Sorana Cîrstea - Elise Mertens, finala WTA Istanbul » Sorana câștigă al doilea titlu din carieră, după 13 ani! Turneu fantastic pentru româncă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
steaua.libera
steaua.libera  •  28 Aprilie 2021, 10:27

Google: Simona Cîrstea Dan Petrescu și mergeți la articolul din gsp. Veți vedea niște poze de colecție :))

gesepescu
gesepescu  •  26 Aprilie 2021, 21:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3899909170089259
Bratu Elena Claudia  •  26 Aprilie 2021, 20:17
Postat de dansy pe 26 Aprilie 2021, 16:11

Sa-i fie rusine Simonei daca a spus asa ceva! Eu nu vazut acel comentariu.Ma uitam la Sorana cat de b ine pregatita fizic este.A jucat aproape zilnic- 5 meciuri si le-a castigat pe toate fara sa cedeze un set.Si are 31 de ani!Halep Halep care mai mereu este avantajata de pozitia din clasamentul mondial si intra direct in turul doi joaca cate doua -trei meciuri si zice ca e obosita la 29 de ani.Desi asta cu oboseala e mai veche de cand avea 25-26 de ani. A facut cea mai mare prostie ca la indepartat pe Cercel ca pe o masea stricata.Se vede ca de atunci are mereu probleme fizice.Cercel este unul dintre cei mai buni preparatori fizici.Nu trebuie sa te comporti asa cu el.

Cat de credul sa fii incat sa crezi ca ar putea declara asa ceva? Daca ar fi spus asta , era pe prima pagina a ziarelor. Sigur esti genul care distribuie tot ce vede fara sa aiba o baza reala

Vezi toate comentariile (20)
Comentează