SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

FOTO Sorana Cîrstea, după ce l-a surprins pe Ion Ion Țiriac flirtând cu fosta parteneră: „Oamenii distrug lucruri minunate”

Relația dintre Sorana Cîrstea (32 de ani, 26 WTA) și Ion Ion Țiriac (45 de ani) pare să fi intrat într-un impas. +39   FOTO
Relația dintre Sorana Cîrstea (32 de ani, 26 WTA) și Ion Ion Țiriac (45 de ani) pare să fi intrat într-un impas.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 19:28 / Actualizat luni, 30 mai 2022 19:35

Relația dintre Sorana Cîrstea (32 de ani, 26 WTA) și Ion Ion Țiriac (45 de ani) pare să fi intrat într-un impas. 

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac formau un cuplu de aproape trei ani. Cei doi au fost surprinși împreună imediat după oficializarea rupturii dintre omul de afaceri și Ileana Lazariuc. 

Sorana Cîrstea / FOTO: Instagram
+35 FOTO

Probleme în paradis pentru Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac

Ion Ion Țiriac ar fi revenit la sentimente mai bune față de fosta soție, alături de care are doi copii. 

Cei doi au purtat un dialog elocvent pe Instagram. Ileana Lazariuc a distribuit o imagine din perioada căsătoriei: „Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc la o fotografie cu ea în dreptul unei plaje”. 

Ion Ion a reacționat la scurt timp: „Am vrut să prind apusul în părul tău”.

Sorana Cîrstea, după ce l-a surprins pe Ion Ion Țiriac flirtând cu fosta parteneră: „Oamenii distrug lucruri minunate”
Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac

Sorana a înțeles situația și postat un mesaj interpretabil pe Instagram: „Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”.

Sorana Cîrstea se pregătește pentru Wimbledon

Eliminată în turul secund la Roland Garros, de Sloane Stephens, Sorana este cu gândul la sezonul de iarbă. Românca acuză însă decizia oficialilor de la Wimbledon de a interzice sportivii din Rusia și Belarus.

„Totul este politic, noi suntem la mijloc. Îmi pare rău pentru colegii mei ruși, nu cred că este corect, nu cred că au nicio vină. Eu, personal, sunt într-o fază a carierei în care nu mai joc pentru bani și puncte, joc pentru trofeu, iar pentru mine nu se schimbă nimic. 

Îmi pare rău pentru că, în general, sportul ar trebui să fie peste politică și să arate mult mai multă umanitate, iar în momentul de față ceea ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate. Nu avem ce să facem. Suntem niște peștișori mici într-un lac foarte mare. Ni se spun deciziile, iar noi trebuie să ne hotărâm dacă le acceptăm sau nu”, a spus Sorana, potrivit Eurosport.

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Carlos Alcaraz, jucătorul-senzație de 19 ani de la Roland Garros, tocmai a reușit punctul turneului

Nadal, enigmatic înainte de meciul cu Djokovic: „Poate fi ultimul meu meci la Roland Garros” » Ce le-a cerut organizatorilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
wheelwright
wheelwright  •  31 Mai 2022, 12:08
Postat de 007claudiu pe 31 Mai 2022, 07:41

Sorana e intr-o perioada buna a carierei si se poate orice, chiar un trofeu. Jucatoare care abia au pasit in Top 100 au reusit. Ea se afla pe locul 26 deci e printre cele mai bune din lume. Cu ambitie si concentrare pe ce are de facut poate sa depaseasca neajunsurile din viata personala. E tanara si frumoasa deci poate sa se ocupe si de ea oricand.

Numai tanara nu mai e. O fi tanara pentru Tiriac jr, dar pentru tenis e la apusul carierei.

1cesare
1cesare  •  31 Mai 2022, 10:10

… la ce psihic are,se duce pe Dâmbovița relația cu juniorul … dar are grijă să le plângă de milă jucătorilor din pustia … a mai avut ea o relație cu unu de prin America de sud parcă și era să-și încheie cariera.

267890
267890  •  31 Mai 2022, 09:02

Oare Sorana credea ca Ion Ion Tiriac este Făt Frumos din Lacrimă?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close