SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Emma Răducanu a obținut victoria carierei la Wimbledon și o înfruntă pe Sorana Cîrstea » Legătura cu România: „Iubesc mâncarea pe care o face mamaia”

Sorana Cîrstea (45 WTA, 31 de ani) a învins-o pe Victoria Azarenka (14 WTA, 31 de ani), scor 7-6, 3-6, 6-4, și s-a calificat în turul 3 la Wimbledon. Adversară îi va fi Emma Raducanu (18 ani, 338 WTA). +21   FOTO
Sorana Cîrstea (45 WTA, 31 de ani) a învins-o pe Victoria Azarenka (14 WTA, 31 de ani), scor 7-6, 3-6, 6-4, și s-a calificat în turul 3 la Wimbledon. Adversară îi va fi Emma Raducanu (18 ani, 338 WTA).

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 22:08 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 23:04

Sorana Cîrstea (45 WTA, 31 de ani) a învins-o pe Victoria Azarenka (14 WTA, 31 de ani), scor 7-6, 3-6, 6-4, și s-a calificat în turul 3 la Wimbledon. Adversară îi va fi Emma Raducanu (18 ani, 338 WTA). 

Pentru prima dată din anul 2009, Sorana atinge turul 3 la cel puțin 3 turnee de Grand Slam. Cîrstea are o șansă importantă să stabilească un nou record pe iarba londoneză, faza șaisprezeimilor de finală. În față îi stă Emma Raducanu, jucătoare cu tată român și mamă chinezoaică.

Sorana Cîrstea - Emma Răducanu, în turul 3 la Wimbledon

Britanica Emma Răducanu a reușit primele victorii din carieră la Wimbledon. În primul tur a trecut cu 7-6 (4), 6-0 de rusoaica Vitalia Diatchenko (30 de ani, 150 WTA), iar astăzi a produs o mare surpriză. 

A învins-o categoric pe Marketa Vondrousova (42 WTA), scor 6-2, 6-4, într-un meci în care serviciul i-a funcționat la parametri ridicați, 79% puncte câștigate cu prima minge.

105 locuria urcat Emma Răducanu într-un clasament WTA live, virtual, după rezultatele de la Wimbledon

Emma Răducanu: „Vin la București de câteva ori pe an, mâncarea e incredibilă!”

Într-un dialog purtat astăzi cu Gazeta Sporturilor, Emma Răducanu a vorbit despre legăturile cu România. 

„Tatăl meu e din București. La fel ca bunica, ca mamaia (n.a - pronunță românește cuvântul), care locuiește în continuare în centrul Bucureștiului. Revin acolo de câteva ori pe an pentru a o vedea. E foarte frumos. Iubesc mâncarea de acolo. Să fiu sinceră, e incredibilă! Bunica îmi gătește, iar ăsta e un alt lucru special”, a spus Emma Răducanu. 

Cu siguranță îi admir deplasarea (n.r. Simonei Haleo) și, de asemenea, modul în care luptă. Cred că azi, în unele momente echilibrate din primul set, mă gândeam să concurez la fel cum o fac unele jucătoare, ca de exemplu Halep. Ea a câștigat Wimbledon și a spus că nu se aștepta să reușească asta, dar a arătat că dacă îți pui mintea și inima la lucru, poți să atingi tot ceea ce îți propui
- Emma Răducanu, pentru GSP.ro

Citește și alte știri de la Wimbledon: 

VIDEO Wimbledon, un coșmar pentru favorite! 5 jucătoare din TOP 10, eliminate în 4 zile

VIDEO+FOTO Roger Federer, victorie zdrobitoare în fața lui Gasquet și calificare în turul 3 la Wimbledon! Francezul a reușit o lovitură uluitoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mplttev
mplttev  •  02 Iulie 2021, 13:21

Bravo Emma. Trage-i o bătută zdravănă Soranei, să-i iasă gărgăunii din cap că e mare vedetă și nu se coboară ea să reprezinte România la Fed Cup și la Olimpiadă. Ea are bucurii la drogatul milionar Ion Ion Țiriac. Sorana? Mare talent, deplorabil caracter.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează