SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Conferință-blitz la US Open! Sorana Cîrstea a primit doar două întrebări din partea jurnaliștilor

Sorana Cîrstea, la conferința de presă de după meciul cu Karolina Muchova, de la US Open
Sorana Cîrstea, la conferința de presă de după meciul cu Karolina Muchova, de la US Open

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 11:39 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 12:50

Sorana Cîrstea (33 de ani, numărul 30 WTA) a oferit o primă reacție, după ce a fost eliminată în faza „sferturilor” de finală ale turneului de la US Open de cehoaica Karolina Muchova (27 de ani, numărul 10 WTA), scor 0-6, 3-6, la capătul unei partide care a durat o oră și 39 de minute.

La conferința de presă de după meci, românca a stat numai 86 de secunde, perioadă în care a primit doar două întrebări din partea jurnaliștilor. 

Sorana Cîrstea a ratat oportunitatea de a juca pentru prima dată în carieră o semifinală a unui turneu de Grand Slam. Aceasta a fost învinsă de cehoaica Karolina Muchova, scor 0-6, 3-6, după 99 de minute de joc. 

Sorana Cîrstea încasează un cec consistent după parcursul de la US Open + Urcă și în clasamentul WTA
US OPEN
Sorana Cîrstea încasează un cec consistent după parcursul de la US Open + Urcă și în clasamentul WTA

Iar la conferința de presă la care a participat la finalul meciului, Sorana Cîrstea a primit numai două întrebări din partea jurnaliștilor prezenți în SUA.  

VIDEO. Sorana Cîrstea, conferință de presă de numai 86 de secunde după eliminarea în fața Karolinei Muchova, la US Open

„Cum ți s-a părut felul în care ea a jucat azi?”, a fost prima întrebare pe care Sorana Cîrstea a primit-o în cadrul conferinței de presă. 

„Cred că a fost jucătoarea mai bună în seara asta. Cu siguranță că a evoluat mai bine decât mine. Cred că momentul cheie al primului set a venit la scorul de 3-0, când am disputat acel game foarte lung. 

În următorul game am avut 40-15 și aș fi putut reduce din diferență. Cred că soarta jocului ar fi fost una diferită dacă profitam de acea șansă. Dar ea a jucat foarte bine pe durata întregii partide și avea soluții în orice situație. O felicit. Merită această victorie”, a fost răspunsul Soranei Cîrstea. 

„Crezi că felul în care ea joacă îi va pune probleme lui Gauff (n.r. - Coco), pe care o întâlnește în semifinale?”, a fost cea de-a doua întrebare primită de Sorana Cîrstea. 

„Pe Karolina am întâlnit-o de câteva ori. Cu Coco nu m-am duelat încă, deci nu pot spune cu exactitate ce se poate întâmpla. Dar va fi un meci dificil și tot ce spun e că ea a jucat mai bine decât mine azi, atât”, a replicat românca. 

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Sorana Cîrstea și Karolina Muchova

Citește și: 

Sorana Cîrstea, prima reacție după eliminarea de la US Open: „Cred că scorul este destul de dur. Au fost multe oportunități pe care nu le-am fructificat”

Directorul asociației înființate de Djokovic pentru a proteja tenismenii s-a pronunțat în cazul Simonei Halep: „O rușine! Dar nu sunt surprins”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
gido
gido  •  06 Septembrie 2023, 21:02
Postat de Clujean pe 06 Septembrie 2023, 19:19

Felicitari Sorana ! Iarta-i pe necunoscatori si rauvoitori. Mult noroc mai departe ! Meriti un Mare Slem ! E greu dar se poate !

mai gica!!! grand slam inseamna 4 TURNEE MARI ( MELBORNE, PARIS, ANGLIA , AMERICA )!!!!!!!!

Clujean
Clujean  •  06 Septembrie 2023, 19:19

Felicitari Sorana ! Iarta-i pe necunoscatori si rauvoitori. Mult noroc mai departe ! Meriti un Mare Slem ! E greu dar se poate !

unfake
unfake  •  06 Septembrie 2023, 18:18

Articol ***, incepand cu titlul si continuind cu tot de sugereaza... Daca se califica in semifinale erati numai elogii si ditirambi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează