SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Sorana Cîrstea nu i-a dat nicio șansă unei puștoaice de 16 ani în primul tur de la Miami » Urmează o adversară de calibru

Sorana Cîrstea e în turul II la Miami. FOTO: Guliver/Getty Images
Sorana Cîrstea e în turul II la Miami. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 20:34 / Actualizat marti, 23 martie 2021 21:05

Sorana Cîrstea (30 de ani, 62 WTA) s-a calificat în această seară în turul II la Miami, după victoria în minimum de seturi reușită contra americancei Katrina Scott (16 ani, 443 WTA), scor 6-2, 6-2.

Posesoare a unui wild-card, Katrina Scott, jucătoare născută în 2004, nu i-a putut face față Soranei Cîrstea. Jucătoarea noastră s-a impus de o manieră autoritară, cu un dublu 6-2 după doar 62 de minute de joc.

Sorana a încheiat meciul cu un procentaj de 68% al punctelor câștigate pe primul serviciu. Pe durata partidei, Cîrstea a reușit nu mai puțin de 5 break-uri.

În turul secund, Sorana Cîrstea va avea o misiune înzecit mai complicată. Jucătoarea noastră se va duela cu estona Anett Kontaveit (24 de ani, 25 WTA), care o conduce pe Sorana cu 3-0 în raportul meciurilor directe. Ultima oară, cele două s-au întâlnit chiar la începutul lunii martie, la Dubai, când Kontaveit s-a impus cu 6-4, 7-5.

Sorana Cîrstea, derogare pentru Tokyo

Recent, Sorana Cîrstea a primit o veste bună: a primit o derogare și va putea evolua pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

„Din fericire, voi juca la Olimpiadă! Am fost contactată de federație, am înțeles că s-a obținut o derogare pentru mine. M-au întrebat dacă doresc să joc și am spus «da!». Este o onoare, am jucat două Olimpiade, la a treia am fost accidentată. Normal, vreau să joc, dacă s-a obținut această derogare. Nu am cerut-o eu, dar a venit din partea lor și atunci m-am bucurat”, a comentat Sorana Cîrstea.  

Contactat de GSP, George Cosac, unul dintre vicepreședinții FRT, a oferit detalii despre mecanismul din spatele derogării primite de Sorana Cîrstea, excluzând categoric o eventuală implicare a lui Ion Țiriac, actualul președinte al Federației - Detalii, AICI!

VIDEO Sever Dron despre conflictul dintre Sorana Cîrstea și Adrian Cruciat

Citește și alte știri despre Sorana Cîrstea: 

EXCLUSIV Gazeta a aflat misterul din spatele derogării primite de Sorana Cîrstea pentru Tokyo: „Nu există niciun aranjament”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
347655969058390
Ion Popescu  •  24 Martie 2021, 12:14

Cinci spotive din RO participa la Miami. Deja au castigat sume importante. Niculescu pt. Q1-3100 §. Begu, Buzarnecu pt R128-10.000 $. Halep, Cirstea pr R64-16.000 $. Succes mai departe ! La barbati - nimeni !

hashtag_truth
hashtag_truth  •  24 Martie 2021, 04:54

Hai nu fiti rai...se supara Ion Ion si ne baneaza pe toti cu delete block all ...pai de ce e suparata Sorana pe Halep ??? ...sau a fost,poate nu mai este...nu stiu. Oricum, Halep nu a vrut deloc, absolut, sa inteleaga sa faca si ea poze sexxxy . Si s-a simtit Sorana singura ...ghinion. Dar vine john john :))))))

dobrin
dobrin  •  23 Martie 2021, 23:59
Postat de cornelconasu pe 23 Martie 2021, 22:21

”.......George Cosac, unul dintre vicepreședinții FRT, a oferit detalii despre mecanismul din spatele derogării primite de Sorana Cîrstea, excluzând categoric o eventuală implicare a lui Ion Țiriac, actualul președinte al Federației ..” !!?? ....și marmota învelea ciocolata !!!

Da ieri a invelit ciocolata, azi a invelit *** toata ziua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează