SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Sorana Cîrstea, victorie în primul tur la Indian Wells » Urmează o adversară din top 20 WTA

Sorana Cîrstea, la Indian Wells 2023/ foto Imago Images
Sorana Cîrstea, la Indian Wells 2023/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 07:50 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 07:58

Sorana Cîrstea (32 de ani, 83 WTA) a câștigat cu Kimberlay Birrell (24 de ani, 115 WTA), scor 6-3, 6-2, în primul tur de la Indian Wells. 

În turul doi, Sorana o va întâlni pe Madison Keys, sportiva americană aflată pe locul 20 în clasamentul WTA. Meciul va avea loc pe 11 martie, de la ora 21:00.

Vasile Stângă, concluzii dure după umilința României cu Insulele Feroe: „Avem aere de vedete! Jucătorii sunt plătiți prea bine la cluburi
Insulele Feroe - România 28-26
Vasile Stângă, concluzii dure după umilința României cu Insulele Feroe: „Avem aere de vedete! Jucătorii sunt plătiți prea bine la cluburi"

Sorana Cîrstea, victorie în primul tur la Indian Wells

Sorana a dominat meciul încă din start, a câștigat la zero primul game, pe propriul serviciu. Cîrstea s-a distanțat la 5-1, reușind și două break-uri. 

De altfel, Sorana a câștigat mai ușor punctele pe serviciul adversarei în primul game. De la 5-1 s-a ajuns la 5-3, înainte ca jucătoarea din România să închidă setul la 6-3 cu un 40-0.

Setul doi a avut un start nebun, cu 3 break-uri, două reușite de Cîrstea. Sorana s-a desprins ulterior la 3-1 și a menținut diferența. La 4-2 a mai făcut un break, la zero, și a servit pentru victorie. Birrell s-a lăsat greu, a salvat două mingi de meci, dar în cele din urmă a cedat și Sorana a luat game-ul, 6-2.

Cîrstea e singura româncă ajunsă în turul doi la Indian Wells. Irian Begu (32 de ani, 38 WTA) a pierdut în primul meci, cu Linda Noskova (18 ani, 54 WTA0, scor 6-7 (7), 1-6.

Citește și:

Novak Djokovic cere o revoluție în tenisul mondial: „Simt că lumea nu vorbește suficient despre asta. Cum e posibil?”

Sabalenka și Badosa, surprinse într-o ipostază „fierbinte”: „Vreau să clarific. Amândouă avem iubiți”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
Trandafir
Trandafir  •  10 Martie 2023, 21:00

Felicitari pentru Sorana ! Maine joaca si Niculescu si Ruse la dublu. Succes !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează