SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Sorana Cîrstea a bătut palma cu noul antrenor » A ajutat-o pe Simona Halep să câștige un Grand Slam: „E o onoare pentru mine!”

Sorana Cîrstea / Foto: Imago Images
Sorana Cîrstea / Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2022 17:26 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 17:51

Sorana Cîrstea (32 de ani, 33 WTA) colaborează începând din această lună cu Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona Halep a câștigat Wimbledon în urmă cu trei ani.

Sportiva din România a făcut o schimbare importantă în staff, înlocuindu-l pe Adrian Cruciat, cel care i-a fost alături în ultimele sezoane, cu Daniel Dobre. „Brică”, așa cum Dobre e cunoscut în lumea tenisului, a vorbit despre parteneriatul cu Sorana Cîrstea.

Daniel Dobre: „Nu m-am dat niciodată la o parte, mereu sunt dispus să ajut”

„Fiecare perioadă are dinamica ei și nu este nimic neobișnuit în asta. Ori de câte ori este nevoie, eu sunt dispus să ajut, nu m-am dat niciodată la o parte. A rămâne acolo, mai ales la nivelul acesta, este mai mult decât o plăcere. Este o onoare pentru mine.

Nu mă gândeam, deoarece am luat anumite decizii după ce m-am retras din poziția de căpitan al naționalei de FED Cup a României. Mă gândeam să rămân un pic în alte domenii, dar este onoare să fiu chemat din nou și ajut cât pot”, a declarat Daniel Dobre, în cadrul emisiunii „Așii Tenisului”, de la Digi Sport. 

Sorana Cîrstea a bătut palma cu noul antrenor » A ajutat-o pe Simona Halep să câștige un Grand Slam: „E o onoare pentru mine!”
Daniel Dobre

Daniel Dobre a condus-o pe Halep spre trofeul de la Wimbledon, în 2019

Daniel Dobre nu mai are angajament de la finalul lunii ianuarie, când Simona Halep l-a demis „la pachet” cu celălalt antrenor, Adrian Marcu, în urma eliminării în faza optimilor la Australian Open.

Halep începuse această colaborare cu Daniel Dobre în mai 2021. Precedenta s-a întins între martie și noiembrie 2019. Sub „bagheta” lui Dobre, Simona a câștigat unul dintre cele două trofee de Grand Slam din palmares, Wimbledon 2019.

Dobre a lucrat cu Simona Halep și din postura de al doilea antrenor, cum s-a întâmplat în 2014 la Turneul Campioanelor și în 2016 la Wimbledon.

Citește și alte știri din tenis:

Cum se pregătește Simona Halep de US Open: „Nu vreau să strig în gura mare”

Moment istoric în tenis! Djokovic, Nadal, Federer și Murray vor fi coechipieri la Laver Cup: „Va fi ceva unic!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
lapusneanul
lapusneanul  •  23 Iulie 2022, 21:53

ce lipseste din acest ..."tablou"?..pictorul ?nee, informatia principala, dobre o antreneaza prin corespondenta, nu pleaca in turnee cu sorana...

dobrin
dobrin  •  23 Iulie 2022, 20:22
Postat de Moshu pe 23 Iulie 2022, 18:56

A batut palma...pai mai bine ar bate si ea cite o jucatoare mai acatarii,ca palma...

Pai Dobre e specialist la batut din palme... i se inrosisera la Wimbledon :))))

Moshu
Moshu  •  23 Iulie 2022, 18:56

A batut palma...pai mai bine ar bate si ea cite o jucatoare mai acatarii,ca palma...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează