SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Sorana Cîrstea participă în premieră la Transylvania Open » Premii totale de 237.000 de euro

Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 36 WTA) participă în premieră la turneul Transylvania Open, programat la Cluj, în perioada 16-22 octombrie 2023. +6   FOTO
Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 36 WTA) participă în premieră la turneul Transylvania Open, programat la Cluj, în perioada 16-22 octombrie 2023.

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 15:09 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 15:36

Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 36 WTA) participă în premieră la turneul Transylvania Open, programat la Cluj, în perioada 16-22 octombrie 2023, anunță organizatorii.

E pentru prima dată când Sorana va participa la turneul de categorie WTA 250 inaugurat în urmă cu doi ani în România. 

Jucătoarea din Rusia, poziție publică după tensiunile Putin - Prigojin: „Nu vă ascund! E mizerabil ce simt”
RUSIA
Jucătoarea din Rusia, poziție publică după tensiunile Putin - Prigojin: „Nu vă ascund! E mizerabil ce simt”

Sorana Cîrstea participă în premieră la Transylvania Open

„Suntem mai mult decât fericiţi că ne vom bucura şi anul acesta de Transylvania Open. Am dus o adevărată luptă pentru a păstra acest turneu la Cluj, pentru că, iniţial, oficialii WTA au anunţat întoarcerea în calendarul competiţional a turneelor din China. Iar asta ar fi încheiat povestea competiţiei care s-a bucurat de un mare succes, atât din partea publicului, cât şi a jucătoarelor, care ne-au desemnat ca fiind cel mai bun turneu WTA 250 din lume. 

Toate aceste aprecieri ne-au motivat şi am reuşit în final să găsim o soluţie pentru a continua. Aşa că, aşteptăm fanii tenisului din România, în număr cât mai mare, în Cluj, la Transylvania Open, în 16-22 octombrie. Mai ales că avem jucătoare valoroase de la noi din ţară care ne-au anunţat deja că vor să participe la turneu: Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian. Ne aşteaptă o nouă competiţie puternică şi un turneu magic”, a precizat Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open.

Și-au anunțat prezența la Transylvania Open Ana Bogdan (30 de ani, locul 61 WTA) şi Jaqueline Cristian (25 de ani, locul 133 WTA), participante la cele două ediţii de până acum ale competiției.

Calificările vor debuta pe 14 octombrie. Meciurile se vor juca indoor, pe hard, în BT Arena. 16 jucătoare vor evolua în calificări, 32 la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii în valoare de 259.000 de dolari, aproximativ 237.000 de euro.

Mai multe articole despre tenis:

Irina Begu, alături de Simona Halep în cazul de dopaj: „Nu înțeleg de ce se tot întârzie”
Simona Halep
Irina Begu, alături de Simona Halep în cazul de dopaj: „Nu înțeleg de ce se tot întârzie”
Un nume mare face o declarație neașteptată: „Dacă juca în continuare, avea 20 de Grand Slamuri, ca Federer și Nadal”
WTA
Un nume mare face o declarație neașteptată: „Dacă juca în continuare, avea 20 de Grand Slamuri, ca Federer și Nadal”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează