SPORTURI  »  TENIS  »  ABU DHABI

Sorana Cîrstea s-a retras de la Abu Dhabi în ziua meciului cu Pliskova! Motivul, anunțat de WTA

Sorana Cîrstea // foto: Imago
Sorana Cîrstea // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 13:21 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 13:28

Sorana Cîrstea (30 de ani, locul 71 WTA) ar fi trebuit să joace astăzi în primul tur de la Abu Dhabi, dar s-a retras din cauza unor probleme medicale.

Sorana Cîrstea, singura româncă de pe tabloul principal al turneului de la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, avea astăzi, de la ora 15:00, programat un meci cu Karolina Pliskova (28 de ani, locul 6 WTA), în turul 1.

Sorana Cîrstea, abandon la Abu Dhabi

Acesta nu va mai avea loc deoarece sportiva din România a decis să se retragă de pe tabloul principal, din cauza unei accidentări în zona abdominală, informează WTA. Locul Soranei pe tabloul principal va fi luat de Despina Papamichail, care a beneficiat de statutul de „Lucky Loser” (cel mai bine clasat jucător care a pierdut în ultima rundă a calificărilor).

Pe tabloul principal al turneului se numără 4 jucătoare de top 10, iar fondul total de premiere este 565.530 de dolari. Karolina Pliskova, cu care Sorana ar fi trebuit să se înfrunte, este a treia favorită!

Sorana Cîrstea, cerere pentru WTA: „Ați putea face asta?”

Ieri, cu o zi înainte de meciurile din primul tur de la Abu Dhabi, Sorana a avut o cerință specială pentru Asociația de Tenis Feminin. „WTA, ați putea, vă rog, să realizați o aplicație cu scorurile live din turneele noastre? Mulțumesc anticipat”, a scris Sorana pe Twitter.

VIDEO. Sorana Cîrstea, imagini spectaculoase din sala de forță

Citește mai multe știri din tenis:

Gabriela Ruse, despre ce învață de la Simona Halep: „Asta iau de la ea” » Decizia cu privire la Australian Open și cum a schimbat-o noul antrenor

Simona Halep, investiție spectaculoasă pe fostul teren al lui Ionuț Lupescu » Lucrările ar fi gata în acest an

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10206105432856288
Bogdan Schiaucu  •  07 Ianuarie 2021, 14:10

Pai chiar si asa, o pune sa joace de Sf Ion Tiriac. Are treaba cu fiul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează