SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Sorana Cîrstea s-a retras DEFINITIV din echipa de FED Cup a României! » Mesaj emoționant postat azi: "Rămân cea mai tânără debutantă din istorie. Vă mulțumesc tuturor!"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 10:32

Sorana Cîrstea, 85 WTA, 28 de ani, a făcut un anunț bombă în această dimineață: jucătoarea și-a anunțat, printr-un mesaj emoționant, retragerea din echipa de FED Cup a României, pentru care a debutat în urmă cu 12 ani. 

"După 12 ani de jucat pentru România, a venit momentul să îmi anunț oficial retragerea din echipa națională de FED Cup. La 16 ani și 14 zile am jucat primul meci, fiind și astăzi cea mai tânăra debutantă din istoria țarii noastre!

FOTO: Raed Krishan

Am reprezentat cu mândrie și onoare tricolorul de fiecare dată când am avut ocazia! Simt că mi-am făcut datoria și acum este momentul să predau ștafeta noii generatii!

Aș vrea să mulțumesc cu această ocazie colegelor de echipă, Federației, căpitanilor, antrenorilor și celor care au pus umărul la succesul nostru! Dar mai ales românilor care m-au susținut atât de frumos de-a lungul anilor!", a fost mesajul postat de Sorana pe contul său de Facebook. 

Sorana Cîrstea a jucat în total în 29 de meciuri în FED Cup, la simplu și la dublu, bifând 16 victorii și 13 înfrângeri. 

Vezi și: FOTO Alexander Zverev a fost surprins cu o jucătoare de 21 de ani! Imagini HOT de pe plajă

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
rupert
rupert  •  10 Decembrie 2018, 23:27

Multumim Sorana pentru tot ce ai facut pentru nationala Romaniei! Ai dat dovada de devotament si de caracter integru! Mult succes in continuare in cariera!

fanucraiova48
fanucraiova48  •  10 Decembrie 2018, 15:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fanucraiova48
fanucraiova48  •  10 Decembrie 2018, 15:22

Multumim Sorana desi cred ca mai bine se retragea *** decit o Romanca Adevarata Sorana Carstea , dar unde caracter nu este la haplea nici dumnezeu nu cere

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează