SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BRISBANE

Sorana Cîrstea și-a aflat prima adversară de la Brisbane » Când se va juca meciul

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 decembrie 2017 15:15

Sorana Cîrstea (37 WTA) va juca în primul tur al turneului WTA de la Brisbane împotriva americancei Jennifer Brady (65 WTA), jucătoare venită din calificări.

Românca va juca luni dimineață, în al doilea meci programat pe terenul 2, după ora 04:30, ora României. Va fi primul meci pe care cele două jucătoare îl vor disputa una împotriva celeilalte.

Dacă va trece de primul tur, Cîrstea va juca în următorul meci cu Anastasija Sevastova, favorita a șaptea, iar în sferturile de finală ar putea avea o adversară de foc: fostul lider mondial, Garbine Muguruza, care luptă pentru revenirea pe primul loc în ierarhia WTA.

Competiția de la Brisbane are loc în perioada 31 decembrie - 8 ianuarie, iar premiile totale oferite sunt de un milion de dolari.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează