SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Sorana Cîrstea, mesaj special: „Sper că vom putea fi prietene din nou”

Sorana Cîrstea, mesaj special: „Sper că vom putea fi prietene din nou” +39   FOTO
Sorana Cîrstea, mesaj special: „Sper că vom putea fi prietene din nou”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 19:22 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 19:55

Sorana Cîrstea (32 de ani, 26 WTA) revine pe terenul de tenis la turneele pe zgură. 

Jucătoarea a postat o imagine de la antrenamente, cu mesajul: „Înapoi pe zgură. Sper că vom putea fi prietene din nou anul acesta”. 

Sorana Cîrstea, mesaj special: „Sper că vom putea fi prietene din nou”

Următorul turneu la care va participa Sorana este WTA Istanbul, 18-24 aprilie, pe care l-a câștigat anul trecut, în finala cu Elise Mertens. A fost al doilea titlu din carieră, fără să piardă vreun set pe parcursul turneului. 

Aniversare specială pentru Sorana Cîrstea: „Mi-am pus dorința pentru anul acesta”

Sorana Cîrstea / FOTO: Instagram
+35 FOTO

Sorana Cîrstea a împlinit pe 7 aprilie 32 de ani și a sărbătorit ziua de naștere la un restaurant, alături de apropiați. 

Jucătoarea de tenis a postat o fotografie cu tortul, alături de următorul mesaj: „Recunoscătoare pentru toate mesajele de ziua mea, vă mulțumesc din suflet! Mi-am pus dorința pentru anul acesta”.

La cel mai recent turneu la care a participat, la Miami, Sorana Cîrstea (31 de ani, 27 WTA) a fost învinsă în turul secund de chinezoaica Shuai Zhang (33 de ani, locul 43 WTA), scor 1-6, 1-6.

Citește mai multe știri din tenis:

Patrick Mouratoglou va câștiga o avere! Suma amețitoare cu care Simona Halep l-a convins pe noul ei antrenor să semneze

Simona Halep și Patrick Muratoglou au făcut marele anunț: „Entuziasmată de un nou capitol”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
2599625293432770
Sorin Mihai Agristean  •  11 Aprilie 2022, 20:22

succes sorana!

hashtag_truth
hashtag_truth  •  11 Aprilie 2022, 19:31

Si oricum ar fi....este atat de greu sa joci doua meciuri si pentru "nationala" ???? te pune cineva sa fii prietena cu Halep? Tenisul nu este sport de echipa...poate doar la dublu, dar acolo nu le pune nimeni sa joace impreuna. Imi place si Halep si Buzarnescu (cu felul ei de a fi) si Carstea( cu felul ei de a crede ca daca a castigat un punct spectacol a castigat si meciul). Ma gandesc cum ar fi fost Hagi sa nu se "haleasca" cu Popescu...sau Dumitrescu cu Raducioiu...sau poate asa a fost...dar totusi au jucat si pentru Romania. Nu doar pentru ei...ele.

267890
267890  •  11 Aprilie 2022, 18:09

Succes Sorana!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close