SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Sorana Cîrstea uimeşte după comebackul senzațional cu Pliskova: "Nu ştiam cât era scorul! Antrenorul mi-a spus că eram condusă" » Ce spune despre Ostapenko

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 13:51

Sorana Cîrstea, locul 44 WTA, a învins-o pe Karolina Pliskova, locul 4 WTA, în turul III la Beijing, scor 6-1, 7-5.

După meci, românca a vorbit despre duelul cu Pliskova şi a prefaţat meciul cu Jelena Ostapenko, din sferturile turneului din China.

Vezi aici VIDEO cu cele mai tari puncte din meciul Cîrstea - Pliskova

"Antrenorul mi-a spus că eram condusă cu 5-2 şi 40-0 în setul secund. Eu nici nu realizasem. Jucam punct cu punct şi încercam să nu mă gândesc la scor. Încercam să lovesc mingea corect, în momentul corect.

Cred că a funcţionat pentru că nu am pus presiune pe mine. Nu am simţit revenirea în set pentru că nu ştiam scorul. Dar sigur că a fost bine că am terminat în două seturi.

Ostapenko este o jucătoare excelentă şi joacă foarte, foarte bine, mai ales aici în Asia. Mâine va trebui din nou să fac cel mai bun joc şi să fiu agresivă. La final vom vedea cine va fi mai bună", a spus Cîrstea potrivit site-ului WTA.

Meciul Sorana Cîrstea - Jelena Ostapenko se va juca vineri, urmând ca organizatorii să anunţe ora de start.

Citeşte şi: Prima reacţie după victoria fantastică a Soranei cu Pliskova: "N-a fost un meci extraordinar. Jocul poate fi mai bun"

9
era cota pentru o victorie în două seturi a Soranei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  05 Octombrie 2017, 18:30

Forrtzzzza Sorrrrannnaaaaaa!

itrobert
itrobert  •  05 Octombrie 2017, 18:06

Sorana a facut un meci mare, cum rar mai ai ocazia sa vezi. Multa, multa bafta in continuare!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează