SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

UPDATE Soțul Serenei Williams, mesaj incredibil pentru Ion Țiriac după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open! Ce a mai postat

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 13:23 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 17:24

Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) a eliminat-o pe Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) în sferturile de la Australian Open, scor 6-3, 6-3, iar după meci, soțul americancei l-a taxat pe Ion Țiriac.

UPDATE 15:50 » Ohanian, alt atac la Țiriac

Ulterior, Ohanian a mai postat un Tweet, după ce un fan l-a întrebat de ce l-a făcut pe Țiriac rasist și sexist.

„«Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage! Din toate punctele de vedere». Aștept până când găsești o declarație de la el despre un jucător alb din circuit, nu mai vorbim de unul care să fie atât de important. Nu vei găsi pentru că unul ca el se simte prea confortabil când îi spune unei femei de culoare ce să facă.

Statele Unite au o istorie complicată a rasismului. El vine dintr-o țară, România, care are un mediu omogen, dar nu poate fi iertat pentru atât de multă ignoranță în 2021. Sunt atât de multe documentare despre acest subiect, dacă vrea să învețe mai multe”, a spus Ohanian.

Ohanian s-a luat de Țiriac după Simona Halep - Serena Williams

Prezent în tribunele de pe „Rod Laver Arena”, Alexis Ohanian a postat după meci un mesaj dur la adresa lui Ion Țiriac, cel a atacat-o dur pe Serena Williams la începutul anului, criticând aspectul ei fizic și faptul că încă joacă. 

„Ce bine că nimeni nu-l ascultă pe sexistul și rasistul de Ion Țiriac”, a fost mesajul lui Ohanian, care a pus și un emoticon cu un clovn.

UPDATE Soțul Serenei Williams, mesaj incredibil pentru Ion Țiriac după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open! Ce a mai postat

Ion Țiriac a atacat-o pe Serena Williams

Fostul jucător de tenis a avut un mesaj jignitor la adresa Serenei, ceea ce a dus la un schimb de replici între el și Ohanian.

„La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a spus Ion Țiriac la emisiunea „Rețeaua de idoli”, de la TVR 2.

VIDEO Ion Țiriac, despre Serena Williams: „E oarecum exagerat s-o vezi pe teren, dar rămâne un monstru al tenisului”

Citește mai multe știri despre Australian Open:

Serena Williams, primele cuvinte după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la Australian Open: „Știam că trebuie să fac cel mai bun meci din turneu”

Mesaj manifest al apropiaților Serenei Williams! Ce scria pe tricourile purtate la meciul cu Simona Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
135633977210983
Gigi Papadie  •  17 Februarie 2021, 11:53

Ohanian ,te-ai insurat si tu pentru bani..... Tiriac si acum are femei mai frumoase decit ai avut tu in viata ta. esti un frustrat ca nu poti mai mult

firaldo
firaldo  •  17 Februarie 2021, 09:36

Sa dai importanta la ce spune Ohanian...a cărui singura mare realizare în viata este ca o arde pe Serena...e absolut inutil.Tiriac nu e rasist...saracul a îmbătrânit urat...doar atât...asa s-a luat de Federer ca nu e un tenismen asa bun ptr ca joaca prea puțin...dar sa spui ca e rasist doar ptr ca spune unei jucătoare de 39 de ani ca trebuie sa se retragă...arata gradul tau de inteligenta.

gabri80el
gabri80el  •  17 Februarie 2021, 02:45

cred ca Serena va ramane cea mai buna tenismena din toate timpurile , asa monstru cum o vad unii si cu greu va fi depasita. Si nu din cauza fizicului sau ci doar ca... chiar este buna . Macar sa fim realisti!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează