SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Spania, cine altcineva?

Articol de - Publicat duminica, 06 decembrie 2009 00:00

Cu 3-0 în faţa Cehiei, ibericii au păstrat Salatiera de Argint, cucerită anul trecut, dar şi în 2000 şi 2004

Vineri, Nadal l-a executat în trei seturi pe Berdych, iar Ferrer a luptat peste 4 ore pentru a-l învinge pe Stepanek. A fost un Rafa revenit la cea mai bună formă a sa şi a fost un David luptător, ca în vremurile în care era între primii 10 jucători ai lumii. O zi cu emoţii, dar perfectă din punctul de vedere al scorului pentru Spania, care era deţinătoarea trofeului Cupei Davis. Ieri, dublul deja consacrat format din Feliciano Lopez şi Fernando Verdasco a consacrat izbînda iberică, după 7-6 (6), 7-5, 6-2 cu învinşii de cu o zi înainte, Berdych şi Stepanek.

Bucurie enormă pentru căpitanul nejucător Albert Costa, abia cu cîţiva ani mai în vîrstă decît jucătorii săi, dar şi pentru restul bogatului staff al echipei Spaniei. Pentru că s-au aflat în tribună, pe lîngă Nadal şi Ferrer, Robredo, Ferrero şi un grup de antrenori, toţi implicaţi în pregătirea marii finale, ca şi a celorlalte meciuri de peste an. Bucurie şi pentru spectatorii care au umplut tribunele din Palau Sant Jordi din Barcelona. Ibericii reţin pentru încă un an Salatiera, ei devenind prima echipă, după Suedia în 1997 şi 1998, care îşi păstrează titlul în Cupa Davis.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează