SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Spania în avantaj » Marius Copil și Adrian Ungur au pierdut meciurile de simplu: România e condusă cu 0-2

Marius Copil a înregistrat ieri a șasea înfrângere în Cupa Davis din toată cariera sa // FOTO MediafaxFoto
Marius Copil a înregistrat ieri a șasea înfrângere în Cupa Davis din toată cariera sa // FOTO MediafaxFoto

Articol de - Publicat sambata, 16 iulie 2016 00:00

România și Spania se luptă în acest week-end în Sala Polivalentă din Cluj pentru a ajunge în barajul pentru Grupa Mondială. După prima zi, oaspeții sunt în avantaj.

Marius Copil l-a înfruntat în cel dintâi meci al zilei pe Feliciano Lopez, cu care s-a luptat timp de cinci seturi și trei ore și patruzeci și unu de minute. Până la urmă, spaniolul s-a impus cu 6-7(4), 7-5, 4-6, 6-3, 3-6. 

"Mi-a lipsit puțină experiență azi. Am avut șanse multe, iar primul set consider că l-am pierdut aiurea. Apoi puteam să fac 2-1 pentru mine la seturi. Iar pe cel de-al patrulea l-am luat, așa că se putea încheia 3-1 pentru mine. Dar sunt și eu om, mai greșesc din când în când. Per total sunt mulțumit de cum am jucat, în trei ore și ceva am avut doar câteva momente de deconcertare. Sunt trist că nu am putut să aduc primul punct României", a spus Copil la conferința de presă.

Spaniolul în vârstă de 35 de ani a părut obosit în unele momente ale partidei, dar până la urmă a reușit să se impună. "A trebuit să rezist și să aștept momentul potrivit în setul al cincilea, când el a greșit mai mult", a spus Lopez.

În meciul al doilea lucrurile au fost mai clare. Numărul unu al spaniolilor, Roberto Bautista Agut l-a învins pe Adrian Ungur cu 6-3, 6-2, 6-1. Azi se va juca meciul de dublu, iar Spania mai are nevoie de un punct pentru a câștiga întâlnirea aceasta care contează pentru turul al doilea al Grupei I din zona Europa-Africa.

România-Spania 0-2

Ieri
Marius Copil-Feliciano Lopez 6-7(4), 7-5, 4-6, 6-3, 3-6
Adrian Ungur-Roberto Bautista Agut 3-6, 2-6, 1-6

Azi, ora 14:00
Florin Megea/Horia Tecău-Pablo Carreno Busta/Marc Lopez

Duminică, ora13:00
Marius Copil-Roberto Bautista Agut
Adrian Ungur-Feliciano Lopez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  16 Iulie 2016, 09:36
Postat de tihi pe 16 Iulie 2016, 09:12

Atat echipa de fete cat si cea masculina este slaba....nu am avut niciodata echipa redutabila dupa Nastase si Tiriac...deocamdata nici nu o sa avem!!!

Cea de fete nu e deloc slaba, e probabil cea mai buna pe care am avut-o vreodata ... La băieți da, nu avem din păcate jucatori buni la simplu.

tihi
tihi  •  16 Iulie 2016, 09:12

Atat echipa de fete cat si cea masculina este slaba....nu am avut niciodata echipa redutabila dupa Nastase si Tiriac...deocamdata nici nu o sa avem!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează