SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DIN RENNES

Sperietură, dar e OK! Hănescu și-a revenit după ce și-a pierdut cunoștința pe teren

Victor Hănescu îşi va lua cîteva zile de odihnă după sperietura din Franţa // Foto: Raed Krishan
Victor Hănescu îşi va lua cîteva zile de odihnă după sperietura din Franţa // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 14 octombrie 2015 00:00

Victor Hănescu a avut o cădere de glicemie luni, la antrenament. Ieri urma să dispute meciul din primul tur al challenger-ului de la Rennes, dar a revenit acasă, împreună cu familia, şi se simte bine.

Au fost momente de spaimă pentru Victor în urmă cu două zile, cînd, aflat la arena "Colette Besson" din Rennes, a leşinat, a căzut şi s-a lovit cu bărbia de suprafaţa dură.

Jucătorul român, 34 de ani, numărul 186 ATP, urma să dispute challenger-ul din Franţa, iar în primul tur îl avea adversar chiar pe compatriotul Marius Copil.

A fost dus la spital, unde medicii l-au luat în grijă imediat, s-au ocupat de tăietura din bărbie şi au ajuns la concluzia că a fost o cădere de glicemie, din care şi-a revenit însă destul de repede.

După ce i s-au făcut analize, s-a pus totul pe seama oboselii acumulate. E ceea ce a spus şi Hănescu, care ieri s-a întors acasă, împreună cu soţia, Andreea, şi băieţelul, Luca, care călătoriseră cu el.

Pentru Victor, ultimele luni au fost unele încărcate de tenis. De la jumătatea lui august şi pînă la finele lui septembrie, a jucat săptămînă de săptămînă.

Challenger-urile de la Meerbusch (Ger), Manerbio (Ita), Alpen (Ola), Banja Luka (Bos) şi Sibiu, la care a disputat o finală şi alte două "sferturi". Hane a admis că a jucat mult şi că s-a adunat oboseală.

Andreea nu era alături de Victor cînd s-a întîmplat incidentul, dar a observat că "drumul pînă acolo a fost greu, era foarte obosit, nici nu mîncase grozav".

Urmează cîteva zile de odihnă şi de refacere pentru cel care este acum al treilea jucător din România, după Copil şi Adrian Ungur, conform clasamentului ATP.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează