SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Sperietura vieții pentru Elina Svitolina și Gael Monfils » Poliția a intrat cu pistoalele peste ei în camera de hotel

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 19:09

Elina Svitolina (24 de ani, nr. 6 WTA) și Gael Monfils (32 de ani, nr. 19 ATP) au trecut prin momente groaznice în această dimineață. 

Cei doi se relaxau în camera de hotel când poliția a intrat peste ei, urlând „Mâinile sus!”. News Channel 3 a clarificat întreaga situație și a explicat că polițiști au primit un apel în care erau anunțați că în zonă s-ar fi auzit mai multe focuri de armă.

Poliția s-a prezentat la fața locului și a căutat în fiecare cameră de hotel, însă nu au găsit nici o urmă de impușcătură.

Svitolina s-a ales cu sperietura vieții, însă s-a amuzat ulterior pe seama incidentului. A postat pe contul de twitter o imagine cu doi iepurași speriați: „Fețele noastre când 4 polițiști au intrat în cameră cu pistoalele îndreptate spre noi și țipând: «Mâinile sus»!”.

twitter svitolina

  • Sportiva se va duela cu Bianca Andreescu (18 ani, nr. 60 WTA) sâmbătă dimineață, de la ora 03:30 (ora României), în semifinalele Indian Wells.
  • Citește și:

INDIAN WELLS // Noaptea marilor emoții pentru Simona Halep » Jucătoarea noastră poate fi depășită de Svitolina + e amenințată și de Kerber » Toate CALCULELE

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
badeadorian
badeadorian  •  16 Martie 2019, 11:49

De la sperietura i s-a tras ...a batut-o Bianca !!! :))

753720451412471
Andrei Ionescu  •  16 Martie 2019, 11:19

*** care se da in stamba,vrea sa para altceva decat este...o ***! Vrea aproape de natura salbatica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Martie 2019, 20:24

credeam ca au invatat romana si au intrat sa citeasca ceva pe gsp...si de acolo speriatura vietii.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează