SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE - ŢIRIAC TROPHY

Spirit de luptă » Marius Copil s-a calificat în turul doi la BRD Năstase-Ţiriac

Marius Copil s-a calificat în turul doi de la București foto: Raed Krishan
Marius Copil s-a calificat în turul doi de la București foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 16:23

Marius Copil s-a calificat astăzi în turul doi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, eliminîndu-l pe Tobias Kamke, scor 6-3, 6-2.

România va avea un reprezentant în turul doi la Open România. Tînărul de 21 de ani a cîştigat al treilea său meci din carieră pe tabloul principal, dominînd de la un cap la altul meciul cu Kamke.

Tenismanul român a prins o zi excelentă la BRD Năstase-Ţiriac Trophy. Sigur în execuţii, Copil s-a descătuşat în faţa adversarului său. A reuşit să spargă rapid serviciul adversarului său în ambele seturi, bifînd un nou succes la Open România cu un scor categoric, 6-3, 6-2.

În turul doi, Marius Copil va evolua împotriva polonezului Lukasz Kubot, favorit numărul şapte al turneului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pancozone
pancozone  •  24 Aprilie 2012, 17:27

Ce sa zic,,,,felicitari , insa e putin doar la a 3-a victorie Atp....in schimb a avut unele succese in challengeruri si Itf mai ales...Ar trebui sa vina cineva din urma , poate Copil...Bafta mai departe,dar ar trebui sa abordeze si alte turnee Atp , nu numai Bucurestiul, unde are invitatia asigurata...pentru asta trebuie sa mai urce in clasament(trebuie sa aibe si constanta in evolutii) sau sa participe la calificari.....oare se va multumi si el cu putin? Ramane de vazut!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează