SPORTURI  »  TENIS  »  ANGELA MERKEL

Sportivul din România pentru care Angela Merkel are o slăbiciune: „Mereu mă întreba ce face fetița aceea talentată”

Angela Merkel nu va mai fi cancelarul Germaniei, după 4 mandate consecutive, de-a lungul a 16 ani, foto: Imago
Angela Merkel nu va mai fi cancelarul Germaniei, după 4 mandate consecutive, de-a lungul a 16 ani, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 14:40 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 14:53

Angela Merkel nu va mai fi cancelarul Germaniei, după 4 mandate consecutive, derulate de-a lungul a 16 ani. Politicianul în vârstă de 67 are o slăbiciune pentru Simona Halep, jucătoarea noastră de tenis, care împlinește astăzi 30 de ani. 

George Cosac, fost președinte al Federației Române de Tenis, a explicat la o emisiune GSP Live că Angela Merkel îl întreba adesea despre parcursul Simonei Halep în competițiile importante. 

„Angela Merkel mă întreba ce face fetița aceea talentată”

„La un moment dat, când Simona Halep nu câștigase un Grand Slam, cred că făcuse o finală sau ceva de genul acesta, am mers cu ea la ministrul de externe de la acea vreme pentru a obține un pașaport așa cum au toți marii campioni, pentru a circula mai ușor. Atunci, respectivul ministru i-a spus: «Simona, probabil că toată lumea te-a felicitat, probabil că toți ți-au zis că joci bine, ce echipament, ce rachete, tot felul de nebunii! 

Eu îți spun un singur lucru: de câte ori merg pe holurile Parlamentului European și mă întâlnesc cu doamna Angela Merkel, mă oprește și mă întreabă de fetița aceea talentată din România care obține performanțe importante». Era favorita cancelarului Germaniei!”, a afirmat Cosac, la GSP Live.

  • Angela Merkel este prima femeie cancelar din istoria Germaniei. A fost aleasă în această funcție în 2005, fiind realeasă în 2009, 2013 și 2017. 

Simona Halep și-a anunțat noul antrenor, după despărțirea de Darren Cahill

În urmă cu 5 zile, Simona Halep a anunțat că s-a despărțit din nou de antrenorul australian Darren Cahill. Între timp, Simona a comunicat numele antrenorului cu care va colabora în continuare. Este vorba despre Adrian Marcu. În echipa Simonei se află și Daniel Dobre.

„Domnul Dobre este în echipă şi a venit şi domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poţi la acest nivel, e presiune. Sunt emoţii înainte de meciuri. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine şi trebuie să am şi eu încredere în ea, să îmi ofere linişte” 
Simona Halep, conform AS.ro. 

Citește și: 

Simona Halep a anunțat numele antrenorilor cu care va colabora după despărțirea de Darren Cahill: „Avem o echipă completă”

Clasament WTA: Simona Halep a coborât din nou. Cine e a doua cel mai bine clasată româncă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează