SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Start cu dreptul! Sorana a cîştigat în turul întîi de la Charleston!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 01 aprilie 2013 19:39

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Charleston după victoria în faţa Tatianei Malek, scor 6-4 7-6.

Jucătoarea română este cap de serie numărul 11 la acest turneu şi urmează să o întîlnească pe învingătoarea partidei dintre Arantxa Rus şi Anabel Medina Garrigues. În cazul unei calificări în turul al treilea, Sorana poate evolua împotriva favoritei 6, Lucie Safarova.

Cîrstea va primi 40 de puncte WTA şi aproape 4.500 de dolari pentru calificarea în turul secund.

Acesta este primul turneu pe zgură la care participă Cîrstea în acest an.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tomagh
tomagh  •  02 Aprilie 2013, 21:10

Deocamdată, a mai ieșit o româncă din primul tur, Cadanțu, după un joc slab cu Kays, care i-a făcut atâtea cadouri , încât numai Sorana o putea întrece. Dar, asta nu a fost de-ajuns...

cordos_eu
cordos_eu  •  02 Aprilie 2013, 16:30

se joaca pe zgura verde, nu albastra. exista chiar si zgura rosie in State, parca la Houston. si mai au ei zgura si pe la alte turnee, dar in general se joaca pe ciment acolo.

elfs77
elfs77  •  02 Aprilie 2013, 13:11

La Charleston se joaca pe zgura albastra, o suprafata putin mai rapida decat zgura clasica

Vezi toate comentariile (4)
Comentează