SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Meci nebun la Dubai » Românca de pe locul 831 WTA, revenire fantastică și victorie împotriva jucătoarei de pe poziția 63

Ștefania Bojică/ foto: Instagram @stef_bojica
Ștefania Bojică/ foto: Instagram @stef_bojica

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 17:21 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 18:06

Ștefania Bojică (17 ani, 831 WTA), a câștigat cu Danka Kovinic (28 de ani, 63 WTA), în turul doi de calificare la turneul din Dubai. Românca s-a impus în două seturi, cu 6-3, 7-6(2).

Surpiză uriașă în tenis. Ștefania Bojică, jucătoarea care nu mai câștigase din august, a trecut de mult mai experimentata Danka Kovinic, în calificările de la Dubai. Românca a avut nevoie de o oră și 41 de minute pentru a își adjudeca victoria.

Ghiță Mureșan, singurul român care a jucat în NBA, amintire tare de la un duel cu marele Michael Jordan: „C'mon, George, c'mon!”
INTERVIU
Ghiță Mureșan, singurul român care a jucat în NBA, amintire tare de la un duel cu marele Michael Jordan: „C'mon, George, c'mon!”

Ștefania Bojică, victorie impresionantă la Dubai

Ștefania Bojică a început prost, a pierdut primul game chiar pe propriul serviciu. S-a repliat imediat și a egalat, apoi a trecut în avantaj. S-a desprins la 4-2 și a condus chiar cu 5-2 în primul set. Rolurile s-au schimbat în al doilea set al meciului. Ștefania nu s-a regăsit, a pierdut două game-uri consecutive pe propriul serviciu, iar jucătoarea din Muntenegru s-a desprins la 5-2. 

A urmat o revenire fabuloasă a Ștefaniei. A egalat la 5, impunându-se chiar al zero pe propriul serviciu. Setul doi a ajuns în tie-break, acolo unde Bojică și-a spulberat adversara, 7-2.

Pentru a ajunge pe tabloul principal, Ștefania trebuie să treacă în următorul tur de calificare de Katarina Zavatska (23 de ani, 277 WTA). meciul are loc sâmbătă, de la ora 9:30. 

Partidele de pe tabloul principal de la Dubai vor începe pe 19 februarie, finala fiind programată pe 25 februarie. Câștigătoarea va primi 1000 de puncte în ierarhia WTA. Turneul oferă premii totale de 2,788,468 de dolari.

Citește și: 

David Popovici, desemnat cel mai bun înotător european al anului 2022

Dinamo, nicio șansă în deplasarea cu PSG » Încă o problemă pentru Xavi Pascual: și-a pierdut vedeta

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
romeverest
romeverest  •  21 Martie 2023, 15:51

Ilustra Danka Kovinic !!!!! Oare aveti proprietatea cuvintelor pe care le folositi ??? Prin ce anume este Kovinic atat de ilustra ?? In rest….binevenit romancei in tenisul romanesc !!

VanBasten
VanBasten  •  17 Februarie 2023, 19:31

Fabulos. Pentru casele de pariuri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează