SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO + FOTO Medvedev - Nadal, finală cu mize istorice la Australian Open » Criza rusului în semifinala cu Tsitsipas: „Ești prost? Uită-te la mine, cu tine vorbesc!”

Stefanos Tsitsipas (4 ATP) și Daniil Medvedev (2 ATP) se întâlnesc în a doua semifinală de la Australian Open 2022. Partida poate fi urmărită liveSCORE pe GSP.ro și este televizată pe Eurosport 1. +12   FOTO
Stefanos Tsitsipas (4 ATP) și Daniil Medvedev (2 ATP) se întâlnesc în a doua semifinală de la Australian Open 2022. Partida poate fi urmărită liveSCORE pe GSP.ro și este televizată pe Eurosport 1.

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022 13:26 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2022 13:58

Daniil Medvedev (2 ATP) l-a învins pe Stefanos Tsitsipas, scor 7-6(5), 4-6, 6-4, 6-1, și îl va înfrunta pe Rafael Nadal (5 ATP) în finala de la Australian Open. 

Ca de fiecare dată, disputa dintre Medvedev și Tsitsipas a a fost una cu scântei. Primul act a fost unul dominat de serviciile celor doi jucători, decis într-un tie-break echilibrat. 

VIDEO Daniil Medvedev, criză de nervi în semifinala cu Stefanos Tsitsipas: „Ești prost?!”

În finalul setului secund, Daniil Medvedev a avut o ieșire necontrolată la adresa arbitrului de scaun, nemulțumit de faptul că Stefanos Tsitsipas și tatăl lui, aflat în tribune, ar discuta constant.

Rusul a țipat către arbitru: „Omule, ești prost?! Tatăl lui vorbește la fiecare punct. Uită-te la mine! Cu tine vorbesc! Tatăl lui vorbește la fiecare punct! Poți să îmi răspunzi la întrebare? De ce tatăl lui vorbește la fiecare punct? Cum poți să fii atât de slab într-o semifinală de Grand Slam?”.

+8 FOTO

Medvedev a luat o pauză de vestiar și a reușit să se liniștească. Din acel punct, jocul a curs într-o singură direcție. Medvedev a greșit tot mai puțin, doar două erori neforțate în setul cu numărul 4, și a închis semifinala după două ore și jumătate. 

Rafael Nadal, la un meci să devină cel mai mare din istorie! În lacrimi după victoria magnifică din semifinala cu Berrettini
Australian Open
Rafael Nadal, la un meci să devină cel mai mare din istorie! În lacrimi după victoria magnifică din semifinala cu Berrettini

Daniil Medvedev, la un pas de istorie 

Pentru Medvedev, finalist anul trecut la Melbourne, miza finalei este una imensă. Dacă Daniil va ridica trofeul la Australian Open 2022, îl va depăși pe Novak Djokovic și va deveni liderul clasamentului ATP. 

Din 2 februarie 2004, doar 4 jucători au ocupat prima poziție în ierarhia ATP: Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray. Medvedev ar fi primul care ar sparge dominația.

Și pentru Nadal va fi o miză specială. Ibericul ar putea cuceri trofeul cu numărul 21 de Grand Slam. Ar trece în fața rivalilor istorici Roger Federer și Novak Djokovic. 

Citește și alte știri de la Australian Open: 

VIDEO Kyrgios și Kokkinakis sunt în finala Australian Open la dublu! Bucurie de nestăvilit pe teren

Obiceiul ciudat al finalistei de la Australian Open. Ce face între gameuri: „Nu am văzut niciodată așa ceva în tenis!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
cmurarita
cmurarita  •  29 Ianuarie 2022, 10:56
Postat de Mihai Pitea pe 28 Ianuarie 2022, 14:21

Daca vreti sa dati si voi o stire ca lumea, poate spuneti si cand va deveni Medvedev numarul 1 in lume in caz ca va castiga Australian Open. Ca NU va deveni numaul 1 la finalul turneului.

Stirea e probabil preluata. Ai dreptate, nu va deveni maine, dar Djokovic pierde puncte in urmatoarele saptamani pe care nu le va apara, deci Medvedev devine automat nr 1.

347655969058390
Ion Popescu  •  29 Ianuarie 2022, 09:04

Grecul a incalcat regulile. Arbitrul nu a facut nimic.

zgobituary
zgobituary  •  28 Ianuarie 2022, 23:45
Postat de rva4 pe 28 Ianuarie 2022, 17:55

Forza Medvedev!!! :))) Singurul care poate strica întreaga și complexa operațiune pregatita din timp a "încoronarii" celui ce se pipăie peste tot ca să poată sa dea o biată "servă " ;)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează