SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MARSEILLE

VIDEO Ce surpriză! Stefanos Tsitsipas, înfrângere cu #163 ATP, în sferturile de la Marseille

Stefanos Tsitsipas / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Stefanos Tsitsipas / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2022 23:22 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 23:47

Stefanos Tsitsipas (23 de ani, 4 ATP) a fost eliminat, vineri seara, în sferturile de finală de la „Open 13”, turneu ATP 250 care se desfășoară în această săptămână la Marseille, în sală.

Favorit principal la competiția din Franța, Stefanos Tsitsipas a cedat în două seturi în fața rusului Roman Safiullin (24 de ani, 163 ATP), scor 4-6, 4-6, la capătul unei partide care a durat o oră și 36 de minute. Elenul a fost de nerecunoscut în multe momente ale meciului, unul în care n-a reușit nici măcar un break. Tsitsipas a greșit în momentele cheie, gestionate mult mai bine de mult mai puțin cunoscutul său adversar. 

În penultimul act, Safiullin îl va întâlni pe canadianul Felix Auger-Aliassime (9 ATP), proaspăt campion la Rotterdam. În cealaltă semifinală se întâlnesc Andrey Rublev (7 ATP) și Benjamin Bonzi (69 ATP).

Stefanos Tsitsipas, eliminat în sferturi la Marseille

Stefanos n-a fost deloc în cea mai dispoziție de joc. Pe durata setului secund, grecul le-a dat emoții fanilor săi: s-a dezechilibrat și a fost aproape de o accidentare urâtă, însă a putut continua în cele din urmă partida. 

Toamna trecută, Tsitsipas a suferit o intervenție chirurgicală la cotul drept.

Anul acesta, grecul s-a oprit în semifinale la Australian Open, învins de Daniil Medvedev, iar ulterior a cedat în finală la Rotterdam în fața lui Auger-Aliassime. Săptămâna viitoare, Tsitsipas va lua startul în turneul de la Acapulco, la care vor participa, printre alții, Medvedev, Zverev și Rafael Nadal.

Citește și alte știri din tenis:

Novak Djokovic își anunță planurile: „Asta e marea mea dorință” + Înfrângerea peste care nu poate trece

Andy Murray, înfrângere incredibilă la Doha, la doar o zi după ce-și atenționa adversarii: „Va fi greu să fiu învins aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează