SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

VIDEO Imagini inedite » Stere Halep, partidă de tenis cu un celebru actor al României: „Bagă și tu mingea în teren!”

Stere Halep în acțiune / Captură Neptun TV
Stere Halep în acțiune / Captură Neptun TV

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 19:25 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 19:57

Imagini inedite publicate de un post de televiziune din Constanța: Stere Halep, tatăl fostului lider mondial din WTA, și-a măsurat forțele la tenis cu celebrul actor Horațiu Mălăele, cel care va împlini anul acesta 72 de ani.

În timp ce fiica sa așteaptă cu sufletul la gură verdictul Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, Stere Halep încearcă să se detensioneze pe terenurile de tenis din orașul natal. Acolo unde a avut un meci dificil zilele trecute, în compania inconfundabilului actor Horațiu Mălăele.

Expertul care a ajutat-o pe Simona Halep a fost solicitat pentru un nou caz de contaminare, de data aceasta al unei compatrioate
DOPAJ
Expertul care a ajutat-o pe Simona Halep a fost solicitat pentru un nou caz de contaminare, de data aceasta al unei compatrioate

Stere Halep și Horațiu Mălăele, în mare formă pe terenul de tenis

Cei de la Neptun TV au publicat imaginile inedite filmate pe un teren de tenis din Constanța. Ambii „veterani” dau dovadă de o formă de invidiat în partida jucată în balon, pe zgură.

Oricum, niciunul dintre ei nu e novice într-ale tenisului. Horațiu Mălăele practică sportul alb cu regularitate, în timp ce Stere Halep s-a perfecționat și el în ultima vreme. Tatăl Simonei Halep a început să joace constant abia în urmă cu șapte ani, notează sursa citată.

În pauzele dintre puncte, cei doi sunt surprinși în timp ce apelează și la diverse glume, ca între doi vechi prieteni, un semn al relației solide pe care o au :„Bagă și tu mingea în teren!”, strigă la un moment dat Stere Halep în direcția lui Mălăele.

În urmă cu două săptămâni, Stere Halep a urmărit de la stadion meciul dintre Farul și Dinamo, scor 0-2, apoi a vorbit în exclusivitate cu reporterii GSP despre situația fiicei lui. Susținător al Farului și apropiat al lui Gică Hagi, Stere nu ratează meciurile tari ale campioanei României.

Horațiu Mălăele, dependent de tenis

Nu e un secret că Horațiu Mălăele dedică ore bune sportului. O mărturisea și în 2009, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

„Sunt frustrat dacă nu fac sport”, spunea atunci actorul. „M-am izbit întâmplător de tenis şi a fost o izbitură atât de fatală încât mi-e greu să mă mai despart.

Nu e un hobby, e un mod de a exista şi un mod de a mă exprima. Joc tenis aproape în fiecare zi de 11 ani şi în urma unei operaţii de hernie de disc”.

Am jucat tenis de masă. Am avut o selecţionată a teatrelor, eram destul de bine situaţi la un moment dat, dar destul de neserioşi ca să avem consecvenţă. Până la urmă am renunţat.

Eram într-o categorie pingpongistică. Adică, eram într-un fel de «B» sau de «C». Aveam antrenor, era OK. Erau nişte jucători foarte buni. Spun asta în contextul în care m-am apucat de ping-pong, m-am apucat de tenis, de călărie şi am făcut toate sporturile lumii, cum se făceau în facultate şi mai apoi

- Horațiu Mălăele

CV Horațiu Mălăele

  • S-a născut pe 1 august 1952 la Tîrgu Jiu;
  • A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” în 1975, în clasa profesorului Octavian Cotescu;
  • Actor, regizor, caricaturist, grafician şi scriitor;
  • A scris volumul autobiografic „Horaţiu despre Mălăele”;

Citește și alte știri din tenis:

Andy Murray, tot mai aproape de retragere: „Habar n-am ce fac” » Și-a zdrobit racheta de scaunul arbitrului!

Andy Roddick, cuvinte mari pentru Novak Djokovic: „Joacă precum un cyborg”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
futhienzbang22
futhienzbang22  •  01 Martie 2024, 06:53

toată viața lui a fost ca un ciuline pe măgar,atârnător!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează