SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Surpriză imensă pentru România! O jucătoare de 29 de ani a ajuns pe tabloul principal de la US Open + Un nou titlu pentru Tecău

Foto: zerofotbal.ro
Foto: zerofotbal.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 08:58

Mihaela Buzărnescu (locul 133 WTA) s-a calificat în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem, după victoria obținută în ultima rundă a calificărilor de la US Open în fața columbiencei Mariana Duque-Marino (107 WTA). 

Românca de 29 de ani a revenit după ce a pierdut primul set în tie-break și s-a impus cu 6-7(4), 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat aproximativ trei ore. A fost prima dispută dintre cele două jucătoare.

Mihaela Buzărnescu va avea însă un meci infernal în primul tur de pe tabloul principal, unde o va întâlni pe favorita a cincea a turneului american, Caroline Wozniacki. 

Buzărnescu este a șasea româncă de pe tabloul principal de la Flushing Meadows, după Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Irina Begu și Ana Bogdan. La junioare, Mihaela Buzărnescu a cucerit un titlu în proba de dublu de la US Open, alături de Raluca Olaru. 

Adversarele româncelor în primul tur de la US Open:

  • Simona Halep - Maria Șarapova
  • Sorana Cîrstea - Lesley Kerkhove
  • Monica Niculescu - Kristina Mladenovici
  • Irina Begu - Kateryna Kozlova
  • Ana Bogdan - Taylor Townsend
  • Mihaela Buzărnescu - Caroline Wozniacki

Un nou trofeu pentru Tecău

Perechea formată din Horia Tecău și Jean-Julien Rojer a câștigat cel de-al treilea trofeu din acest an, după victoria obținută în finala turneului de la Winston-Salem, în fața lui Julio Peralta și Horacio Zeballos.

Perechea româno-olandeză s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat doar o oră și 7 minute și în care Tecău și Rojer nu au pierdut niciun game jucat pe propriul serviciu. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
merace
merace  •  26 August 2017, 22:04

In 2006 la US Open junior, Mihaela Buzarnescu si Raluca Olaru au castigat titlul la dublu! Din pacate, cariera ei la simplu a mers mult mai lent, dar iata ca in sfarsit a reusit sa ajunga in tabloul principal la un GS, la varsta de 29 de ani. Asta e de admirat, tenacitatea si perseverenta de a lupta, an de an, spre mai bine. Ceea ce nu se poate spune despre atatia nejucatori de tenis care au ca mari performante doar ca injura pe net vedete de top! :D hahaha

merace
merace  •  26 August 2017, 21:18

Bravo pentru Tecau! Dar nu cred ca e o idee buna la GSP sa se dea 2 stiri diferite in acelasi articol. Comentariile se amesteca si pare ca un lucru facut in graba si pe jumatate...

merace
merace  •  26 August 2017, 21:15
Postat de gilos pe 26 August 2017, 10:14

Mare ghinion pentru Halep la aceasta tragere la sorti. Mai rau de atat nu se putea. Hai Simona !

Eu cred ca e un mare noroc pentru Simona ca joaca in primul tur tocmai cu Sharapova. In loc sa aiba "norocul" de a avea o adversara fara performante, are prilejul sa isi ia revansa. Simona e mult mai in forma acum, si poate sa o bata. HAI SIMONA!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează