SPORTURI  »  TENIS  »  METROSPORT

Surpriză în tendinţe » Alexandra Dulgheru are încălțăminte personalizată

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 00:00

Creatorul de încălţăminte Ionuţ Glăvan şi echipa sa au realizat o pereche personalizată de tenişi modelul Knot, cu iniaţialele jucătoarei Alexandra Dulgheru.

"Trebue să revin la forma de competiţie, iar pentru acest lucru va fi nevoie să îmi simt din nou corpul şi să mă acomodez după operaţie. Sunt încă în perioada de antrenamente dar muncesc mult pe teren şi în sala de fitness pentru reapariţia mea pe tablourile marilor competiţii", a explicat Alexandra Dulgheru, ieșită din circuit de 7 luni după operaţia la genunchi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1293444854076619
Sergiu Braniscan  •  25 Februarie 2017, 11:26

Oare dupa ce scriem un articol nu ar trebui sa il recitim? Intreb si eu pentru ca imi place foarte mult partea cu : 'jucătoarei Alexandru Dulgheru'!!!! jucatoarei Alexandru !!!! misto!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează