SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Surpriză la Turneul Campionilor » Roger Federer a bifat o victorie lejeră în fața lui Novak Djokovici

Djokovici nu a rezistat în fața lui Federer
Djokovici nu a rezistat în fața lui Federer

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2015 00:00

În cel mai așteptat meci din faza grupelor de la Turneul Campionilor, Novak Djokovici a fost învins în două seturi de Roger Federer, scor 5-7, 2-6.

Primul set a fost echilibrat, însă liderul ATP a clacat spre final, iar în al doilea set nu a reușit să își revină.

În urma acestui rezultat, Federer s-a calificat în semifinale, avînd două victorii. Pentru locul doi se vor bate Djokovici și Nishikori, ambii avînd cîte o victorie pînă acum. Sîrbul va juca în ultima etapă cu Berdych, în timp ce japonezul se va duela cu Federer.

22-21este bilanțul rezultatelor directe dintre Federer și Djokovici după acest meci, în favoarea elvețianului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1596668810590971
Georgian Antonache  •  18 Noiembrie 2015, 16:25

Prostii pamantului care a-ti scris articolul asta,cum sa scrii SURPRIZA LA TURNEUL CAMPIONILOR?????????? Aseara nole a primit o lectie de tinis de la un rege in tenis numit ROGER FEDERER..... Faptul ca federer a castigat nu este o surpriza.....federer ramane cel mai bun din istorie ......... Asta pt cei care nu cunoasteti tenis,rusine sa ii fie celui care a scris acest articol....

criss1981
criss1981  •  18 Noiembrie 2015, 11:48

Mai discutam dupa finala!!! Va fi Macel!!! Il mananca de viu Nole pe orgoliosul asta slab, ce a jucat federer aseara inafara de serviciu? Nimic!! Nole s.a batut singur!!!

1144431205572495
Dragos Gavrilescu  •  18 Noiembrie 2015, 04:03

Cred ca postacii lu' Udrea aveau mai multa carte *** "Ambi" nu se scrie NICIODATA cu un singur "i". Intotdeauna e ambii. Vai de capul tau scriitorasule...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close