SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Surpriză la turneul de la Beijing! Halep și-a aflat adversara din turul II » Simona este condusă clar la meciurile directe

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 10:57

După ce a ajuns până în semifinale la Wuhan, Simona Halep va participa săptămâna viitoare la turneul de la Beijing, unde va fi a patra favorită.

Simona va juca direct în turul II, unde o va întâlni pe Yanina Wickmayer, locul 59 WTA. Belgianca a trecut în turul I de Monica Puig, medaliată cu aur la JO de a Rio, scor 6-2, 6-0.

Halep și Wickameyer s-au duelat până acum de patru ori, belgianca impunându-se de trei ori. În ultimul meci, la Australian Open, în 2015, a câștigat Simona, scor 6-4, 6-2.

Cel mai probabil, meciul Halep - Wickamayer se va disputa luni, organizatorii urmând a anunța ora de disputare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
timm
timm  •  01 Octombrie 2016, 18:28
Postat de merace pe 01 Octombrie 2016, 15:52

pana la urma cum o cheama? Wickmayer, Wickameyer sau Wickamayer?! :D hahaha

Nu ai inteles nimic. Sunt 3 jucatoare de tenis diferite. Halep alege cu care joaca.

merace
merace  •  01 Octombrie 2016, 15:52

pana la urma cum o cheama? Wickmayer, Wickameyer sau Wickamayer?! :D hahaha

timm
timm  •  01 Octombrie 2016, 12:26

While some players peak and fade away, Simona's stayed consistent throughout the season. In fact, she's earned more points at WTA events than any other player (3,149 points), and owns the tour's second-best win-loss record at 44-14, trailing only World No.1 Angelique Kerber. Bravo Simona.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează